Knežević: Sa Brajovićem sam dogovarao držanje depozita ACG, zauzvrat smo mu zatvorili sve kredite - Volim Podgoricu

Knežević: Sa Brajovićem sam dogovarao držanje depozita ACG, zauzvrat smo mu zatvorili sve kredite

Predsjednik Atlas Grupe Duško Knežević izjavio je danas da je novo pritvaranje bivšeg izvršnog direktora Atlas banke Marka Nikolića i hapšenje Dijane Zečević nastavak maltreiranja njegovih prvih saradnika i zaposlenih u Atlas Grupi.

Knežević je kazao da je dobio informaciju iz tužilaštva da su Nikolić i Zečević, koji su kako je naveo neosporni profesionalci i časni ljudi, uhapšeni zbog depozita javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore (ACG) u Atlas banci. “Aerodromi Crne Gore, kao i mnoge državne institucije i preduzeća, više od 10 godina drže depozite u Atlas banci, a g. Nikolić je glavni izvršni direktor od 2017. godine. On sa tim nema nikakve veze i nije ni znao za pozadinu tog posla. Nakon poslednjeg depozita došlo je do sukoba direktiora Aerodroma Crne Gore Danila Orlandića i Ivana Brajovića, predsjednika Skupštine Crne Gore i predsjednika SD (Socijaldemokrate), partije u kojoj je i Orlandić. Ja sam direktno sa Brajovićem dogovarao držanje depozita Aerodroma Crne Gore u Atlas banci. Zauzvrat, zatvorili smo mu sve kredite koje je imao u Atlas banci, u tu svrhu sam sa njim dogovorio da mu moji prijatelji plate plac u Bjelopavlićima po višestruko većoj cijeni od realne. Takođe, Brajović je dobijao naknadu od mene, navodno za potrebe partije”, kazao je Knežević.

Knežević je najavio da će advokati Atlas Grupe protiv Brajovića podnijeti krivičnu prijavu zbog reketiranja i korupcije, a da će sva dokumentacija i evidencija vezana za depozite Aerodroma CG biti predata tužilaštvu. “Prema onome što čujem, u SD-u mnogi žele da marginalizuju Brajovića. To je njihova stvar, ali je neprihvatljivo da to rade preko leđa drugih ljudi i tužilaštva, koje proganja ljude koje sa bilo kakvim malverzacijama nemaju ništa”, istakao je Knežević.

Brajović nije odgovarao na pitanja “Vijesti” u vezi sa ovim.

1 komentar

  1. This site is often a walk-through like the info you wanted in regards to this and didn’t know who to question. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com