Otvorene sportske igre – Susreti srednjih škola Podgorice i Skoplja - Volim Podgoricu

Otvorene sportske igre – Susreti srednjih škola Podgorice i Skoplja

Sekretarka za kulturu i sport Glavnog grada Podgorica Ana Medigović i gradonačelnik Skoplja Petre Šilegov otvorili su sportske igre – Susrete srednjih škola Podgorice i Skoplja.

“Ovaj događaj je prilika da osnažimo veze između dva naroda, učvrstimo saradnju dva grada ali i podstaknemo razvoj sportskih disciplina. Najmlađi učesnici koji se danas predstavljaju ovđe, ambasadori su svojih zemalja. Ovakvim i sličnim manifestacijama, podstičemo đecu na druženje, sklapanje novih prijateljstava”, istala je sekretarka Medigović.

Ona je dodala da je saradnja pretočena u ovo takmičenje, povezala učesnike, ali i otvorila prostor za nova i buduća djelovanja.

Gradonačelnik Šilegov se zahvalio administraciji Glavnog grada Podgorice koja je predano radila na pripremama za realizaciju ovog takmičenja, izražavajući uvjerenje da će Skolje biti u prilici da sljedeće godine uzvrati gostoprimstvo podgoričkim srednjoškolcima.

Na otvaranju takmičenja na drugoj lokaciji prisutne su pozdravili savjetnica za sport Nela Tatar i direktorica Gimnazije iz Skoplja Sonja Glidžarska.

Incijativa za organizovanje ovog takmičenja potekla je od strane gradonačelnika grada Skoplja gospodina Petre Šilegova, a podržana je od strane gradonačelnika Glavnog grada Podgorice dr Ivana Vukovića. Takmičenje se održava u muškoj i ženskoj kategoriji u disciplinama: futsal, odbojka, košarka i rukomet, u sali  Univerzitetsko sportsko-kulturnog centra i sali Gimnazije „Slobodan Škerović“.

2 komentara

  1. Thanks for enabling me to get new ideas about pcs. I also possess the belief that certain of the best ways to help keep your laptop computer in leading condition is to use a hard plastic case, or maybe shell, which fits over the top of your computer. These kind of protective gear tend to be model specific since they are made to fit perfectly on the natural casing. You can buy these directly from owner, or through third party sources if they are designed for your notebook, however don’t assume all laptop can have a spend on the market. All over again, thanks for your suggestions.

  2. naturally like your web-site but you have to check the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling problems and I find it very troublesome to tell the truth nevertheless I will definitely come back again.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com