PODGORICA: Večeras veliki koncert Aca Pejovića - Volim Podgoricu

PODGORICA: Večeras veliki koncert Aca Pejovića

Crnogorska kulturna mreža desetu godinu za redom organizuje narodne proslave Dana nezavisnosti.

Centralna proslava Dana nezavisnosti će se održati večeras  u Podgorici na Trgu Svetog Petra Cetinjskog sa početkom u 20 časova na kojoj će koncerte održati regionalna muzička zvijezda Aco Pejović i Bojan Marović kojem će ovo biti prvi koncert u Podgorici posle 12 godina.

 

“Pored njih u programu đe nastupiti polaznici škole pjevanja D-moll i njihova grupa, kao i djeca koja će izvoditi poznate crnogorske pjesme. Na oba događaja će nastupiti Vojni orkestar što daje poseban nivo proslavi”, navode u CKM-u.

Slogan ovogodišnje proslave je “Cna Gora iznad svih“.

“Država treba da nam bude svetinja, i svi zajedno treba da damo doprinos da ona bude jača i bolja, bez obzira na nezadovoljstva koja ponekad imamo na rad pojedinih njenih institucija. To što smo sa olovkom u ruci, što i nije baš rijetka praksa u svkjetskoj istoriji, uspjeli da obnovimo njenu suverenost, treba da nam bude motiv da tekovine 21. maja jačamo kako bi bile vječne. Učinićemo sve da na jednom mjestu i istim povodom okupimo pripadnike svih naših naroda, svih vjera i političkih uvjerenja, da zajedno proslave Dan nezavisnosti naše države”, poručuju u CKM-u.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com