Home / NOVOSTI / Hronika / Snimljen automobil kojim je usmrćen policajac?
FOTO: Ilustracija, Vijesti

Snimljen automobil kojim je usmrćen policajac?

Na video-snimku kuće Rakočević u Tomaševu kod Bijelog Polja, vidi se prolazak automobila “golf 2”, koji karakteristikama odgovara vozilu kojim je usmrćen policajac Irfan Kujović, na tom regionalnom putu 22. jula 2015. godine.

To je juče kazala tužiteljka Katarina Kljajević u bjelopoljskom Višem sudu, u nastavku suđenja Enisu Memiću iz Brodareva, koji odgovara zbog smrti policajca.

Tužiteljka tvrdi da se na snimku vidi da je automobil ulubljen, dok je odbrana tvrdila da se to ne razaznaje zbog izuzetno loše rezolucije.

Optuženi je ponovio da nije ni prolazio regionalnim putem Slijepač most – Pavino Polje, već da se istog dana vratio sa bratom Bedrudinom u vozilu “golf3”, kao i da su prošli kroz granični prolaz Dobrakovo.

Memića optužnica tereti da se po povratku iz Podgorice, u nekom trenutku razdvojio od brata i da je vozilo “golf 2” udario policajca Kujovića, dok je njegov brat automobilom nastavio put preko graničnog prelaza Dobrakovo.

Prema optužnici, Memić je Kujovića udario automobilom regionalnom putu Slijepač most – Pljevlja, dok je policajac pokušavao da zaustavi vozilo radi kontrole, a zatim pobjegao.

Suđenje se nastavlja danas.

Vijesti

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com