UKLJUČITE SE I POMOZITE! Dječaku Ivu Raduloviću neophodna pomoć svih nas! - Volim Podgoricu

UKLJUČITE SE I POMOZITE! Dječaku Ivu Raduloviću neophodna pomoć svih nas!

Dječak Ivo Radulović novi je korisnik Fondacije “Budi human“.

Upišimo 25 i pošaljimo SMS na 14543 

Ivo Radulović ima 12 godina i potrebna mu je pomoć svih nas. Ivu je postavljena dijagnoza teškog oblika autizma kada je imao dvije godine. Uprkos toj dijagnozi, primjenom terapeutskih tretmana i biomedicinskih terapija, Ivo je ostvario dobar napredak na svim poljima. Iako je Ivova porodica izuzetno ponosna na njegov napredak , to nije dovoljno. Ivo je verbalan , ali i dalje ima velike poteškoće da se izrazi, nije samostalan, nema drugare… Itekako ima sluha za muziku.

Terapija matičnim ćelijama se pokazala kao odlična u tretiranju simptoma autizma i roditelji dječaka vjeruju da će Ivu obezbijediti kvalitetniji život. Ivu su odobreni tretmani na klinici Liv hospital u Turskoj i njihov protokol podrazumijeva 6 uzastupnih tretmana. Nažalost, porodica nije u mogućnosti da sama obezbijedi potreban novac.

Pomozimo malenom Ivu da dobije šansu da ostvari svoj potencijal i da živi kao i svako drugo dijete, jer on to zaslužuje.

Ivu možemo pomoći i uplatom na žiro račun 520-38913-27 ili devizni račun 520042000001491096  IBAN broj:  ME25520042000001491096

Za Ivovu ljepšu budućnost!

1 komentar

  1. Can I simply say what a aid to find someone who actually knows what theyre speaking about on the internet. You definitely know how one can bring an issue to gentle and make it important. More individuals need to learn this and perceive this aspect of the story. I cant believe youre not more well-liked since you definitely have the gift.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com