Home / NOVOSTI / Društvo / UKLJUČITE SE I POMOZITE! Dječaku Ivu Raduloviću neophodna pomoć svih nas!

UKLJUČITE SE I POMOZITE! Dječaku Ivu Raduloviću neophodna pomoć svih nas!

Dječak Ivo Radulović novi je korisnik Fondacije “Budi human“.

Upišimo 25 i pošaljimo SMS na 14543 

Ivo Radulović ima 12 godina i potrebna mu je pomoć svih nas. Ivu je postavljena dijagnoza teškog oblika autizma kada je imao dvije godine. Uprkos toj dijagnozi, primjenom terapeutskih tretmana i biomedicinskih terapija, Ivo je ostvario dobar napredak na svim poljima. Iako je Ivova porodica izuzetno ponosna na njegov napredak , to nije dovoljno. Ivo je verbalan , ali i dalje ima velike poteškoće da se izrazi, nije samostalan, nema drugare… Itekako ima sluha za muziku.

Terapija matičnim ćelijama se pokazala kao odlična u tretiranju simptoma autizma i roditelji dječaka vjeruju da će Ivu obezbijediti kvalitetniji život. Ivu su odobreni tretmani na klinici Liv hospital u Turskoj i njihov protokol podrazumijeva 6 uzastupnih tretmana. Nažalost, porodica nije u mogućnosti da sama obezbijedi potreban novac.

Pomozimo malenom Ivu da dobije šansu da ostvari svoj potencijal i da živi kao i svako drugo dijete, jer on to zaslužuje.

Ivu možemo pomoći i uplatom na žiro račun 520-38913-27 ili devizni račun 520042000001491096  IBAN broj:  ME25520042000001491096

Za Ivovu ljepšu budućnost!

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com