Home / NOVOSTI / Društvo / Uskoro najjeftiniji letovi između Srbije i Crne Gore: Evo koliko će koštati povratna karta Niš-Tivat
Ilustracija

Uskoro najjeftiniji letovi između Srbije i Crne Gore: Evo koliko će koštati povratna karta Niš-Tivat

U sred ljetnje turističke sezone 2019. počeće do sada ubjedljivo najjpovojniji avio-letovi između Crne Gore i Srbije, više nego duplo jeftiniji o aktuelnih redovnih linija iz Podgorice i Tivta za Beograd na kojima lete nacionalne kompanijje dviju država – Montenegro Airlines i Air Serbia.

Riječ je o novoj sezonskoj lliniji Niš-Tivat na kojoj povratna karta košta samo 48 eura.

Na toj liniji, jednoj iz paketa od 12 subvencionisanih llinija koje je Air Serbia nedavno dobila na tenderu Vlade Srbije, počev od 16. jula, tri puta nedjeljno saobraćaće avioni tipa “airbus -319” srpske nacionalne kompanije.

Za 48 eura iz Niša, osim za Tivat, moći će da se počev od sredine jula leti i za Geteborg u Švedskoj, dok se cijene povratnih karata za većinu drugih destinacija u istočnoj, zapadnoj i sjevernoj Evropi koje će Air Serbia otvoriti iz Niša, iznositi između 50 i 70 eura.

Najskuplja povratna karta biće na liniji Niš-Rim i koštaće 73 eura.

Trenutno povratna karta Montenegro Airlinesa ili Air Serbie na redovnim i nesubvencionisanim linijama između Beograda, Tivta i Podgorice, košta od 122 do 135 eura.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com