Home / NOVOSTI / Hronika / BRUTALNO UBILE TRUDNICU: Majka i ćerka kablom zadavile djevojku i izvadile iz nje bebu, pa lagale da se jedna upravo porodila (FOTO)

BRUTALNO UBILE TRUDNICU: Majka i ćerka kablom zadavile djevojku i izvadile iz nje bebu, pa lagale da se jedna upravo porodila (FOTO)

Klarisa Figueroa (46) i njena ćerka Desire (24) su optužene za ubistvo 19-godišnje Marlen Očoa-Lopez. Sumnja se da su je namamile preko oglasa za poklanjanje kolica i dječje odjeće. Kad je stigla na dogovor za preuzimanje odjeće, brutalno su je ubile i izvadile bebu iz njene utrobe.

Tijelo nesrećne djevojke pronašli su u stanu u Čikagu. Policija sumnja da je Klarisa htjela da odgaja bebu kao svoju. Piotr Bobak (49), Klarisin dečko, takođe je uhapšen i osumnjičen za prikrivanje ubistva.

Marlen Ochoa-LopezMarlen i njen suprug imaju jednog sina Foto: Facebook

Očoa-Lopez je bila devet mjeseci trudna kad je njena porodica prijavila nestanak. Poslednji put viđena je 23. aprila dok je odlazila iz škole. Trebalo je da ode po sina (3) u vrtić ali tamo nikada nije stigla.

Klarisa ju je namamila preko Fejsbuka, a ona i ćerka su djevojku zadavile najvjerovatnije kablom. Istog dana kada je djevojka nestala, Klarisa je nazvala hitnu i rekla da je rodila kod kuće, ali da je došlo do komplikacija.

DNK je kasnije pokazao da je majka djeteta Marlen Očoa-Lopez. Dijete je u bolnici u teškom stanju.

Marlen Ochoa-LopezUhapšena Klarisa Figueroa Foto: Tanjug/AP

– Vjerujemo da je trudnica ubijena i da joj je beba nasilno izvađena iz stomaka – rekao je u četvrtak portparol policije u Čikagu, Antoni Guglielmi.

Dodao je kako “riječi ne mogu opisati koliko su gnusne i poremećene ovakve optužbe”.

Marlen Ochoa-LopezKlasirina ćerka Desire takođe je uhapšena Foto: Tanjug/AP

Suprug ubijene trudnice Jiovani Lopez s kojim ima trogodišnjeg sina posjetio je novorođenče u vrlo teškom stanju u bolnici i nazvao ga Jadiel, kako je htjela da ga nazove majka.

Doktori ne vjeruju da će novorođenče preživjeti, ali porodica za sada ne planira da ga isključi sa aparata.

Marlen Ochoa-LopezBila je u devetom mjesecu trudnoće Foto: Facebook

Otac ubijene trudnice Arnulfo Očoa izjavio je tokom konferencije za štampu u četvrtak da je njegova porodica zahvalna što su ostaci njegove ćerke identifikovani, ali za smrt djelimčno krivi i “anti-imigracione zakone” – za koje tvrdi da su odložili policijsku akciju.

Marlen Ochoa-LopezNeutešni otac trudnice Foto: Tanjug/AP

Nakon brutalnog ubistva trudnice i laganja da je dijete njeno, Klarisa Figueroa je podijelila fotografiju sa bebom na sajt “GoFundMe”, tražeći pomoć. Takođe, u mjesecima prije ubistva, optužena je na društvenim mrežama postavljala fotografije dok je navodno čekala da rodi dječaka.

Marlen Ochoa-Lopez

Foto: Tanjug/AP

Kako piše Dejli mejl, optužene su trudnice namamile preko grupe na Fejsbuku, u kojoj su nudile stvari za bebu.

(Telegraf.rs)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com