DF: Kiparsko pravosuđe zadalo novi udarac Katniću i njegovim šefovima Milu i Acu Đukanović - Volim Podgoricu

DF: Kiparsko pravosuđe zadalo novi udarac Katniću i njegovim šefovima Milu i Acu Đukanović

Specijalno državno tužilaštvo i njegovo prvo lice ne prestaju da sramote Crnu Goru i sa raznih adresa dobijaju šamare povodom svog neartikulisanog i problematičnog ponašanja i smiješne optužnice za lažni državni udar, saopštili su iz Demokratskog fronta.

Novi udarac Katniću i njegovim šefovima Milu i Acu Đukanoviću, kako pojašnjavajum zadalo je kiparsko pravosuđe koje je odbilo da Crnoj Gori izruči izvjesnog Jorana Friga, operativca CIA, koga je GST u svojim čuvenim nebulozama i konstrukcijama koje se kose sa zdravim razumom, osumnjičio da radi zajedno sa agentima GRU.

“Iz Kipra, države EU, prosto nisu mogli da vjeruju šta su im Katnić i Pažin dostavili, pa su tražili i dopunu dokumentacije. Kad su sve to ,,najedno’’ dobili i pogledali, odmah su Friga pustili iz ekstradicionog pritvora”, navodi se u saopštenju DF.

Dodaju da je Katnić i prema Kipru koristio falsifikovane dokaze.

“Milivoje Katnić je svakako sramota za crnogorsko tužilaštvo, ali on je dobio odriješene ruke da dodatno kompromituje i blamira ovdašnje, ionako uveliko iskompromitovano pravosuđe. Nesumnjivo je da je Katnić i prema Kipru koristio falsifikovane dokaze i takvo lice teško da bi bilo gdje moglo obavljati neki odgovoran posao. To što vlast u Crnoj Gori drži u svojim rukama tužioce i sudije koji osuđuju ljude bez ijednog dokaza, ne prolazi im u drugim državama.”

“Druga dimenzija ovoga slučaja je da očigledno postoji i namjera da crvene interpolove potjernice iz Crne Gore budu potpuno obezvrijeđene. To bi bio spas za brojne kriminalce bliske režimu koji bi na taj način izbjegli pravdu, jer niko više ozbiljno neće uzimati u razmatranje potjernice koje se potpisuju u Crnoj Gori”, zaključuju iz DF-a.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com