Iživljavali se nad djevojkom sa posebnim potrebama (23) pa dijelili fotografije na društvenim mrežama (FOTO) - Volim Podgoricu

Iživljavali se nad djevojkom sa posebnim potrebama (23) pa dijelili fotografije na društvenim mrežama (FOTO)

Policijska uprava Bosanske Gradiške pokrenula je istragu nakon objavljivanja šokantnih fotografija na kojima se vidi kako su se trojica muškaraca uslikala sa nagom djevojkom.

Prema nezvaničnim informacijama u pitanju je 23-godišnja M.Z. iz Bosanske Gradiške sa posebnim potrebama, saznaje Avaz.ba.

Kako prenose mediji, užasne fotografije dijelile su se inboksom na Fejsbuku.

– Djevojka je završila specijalnu školu i osoba je sa posebnim potrebama. Strašno je to što su uradili. Dvojicu znam, dok mi je treći muškarac nepoznat – rekao je za Alo.rs jedan mještanin Bosanske Gradiške koji tvrdi da je jedan od muškaraca sa fotografija odranije poznat policiji.

Bosanska Gradiska, izivljavanje muskaraca nad devojkom s posebnim potrebamaFotografije su se dijelile preko inboksa na Fejsbuku Foto: avaz.ba

Načelnik PU Gradiška Bojna Škorić rekao je za Srpskainfo da je policija sa ovim slučajem upoznata iz medija.

– I mi smo užasnuti nakon objavljivanja ove fotografije. Odmah smo krenuli u provjere svih činjenica i u toku dana očekujemo da ćemo imati više informacija – rekao je Škorić za Srpskianfo.

Naime, trojica muškaraca dijelila su šokantne fotografije na kojima se vidi kako sjede u vozilu s golom djevojkom.

Kako prenose mediji, u pitanju su S. G. (25), L. Š. (26) i za sada nepoznati muškarac. Svi su iz Gradiške. Iskoristili su nemoćnu devojku koja, navodno, radi kao konobarica.

Srpskainfo/Foto: Avaz.ba)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com