NAJLJEPŠI DJEČAK SVIJETA SLETIO NA PG AERODROM: Evo šta kaže šarmantni mališan! (FOTO) - Volim Podgoricu

NAJLJEPŠI DJEČAK SVIJETA SLETIO NA PG AERODROM: Evo šta kaže šarmantni mališan! (FOTO)

Zvanično najljepši dječak svijeta, Viktor Uković Đukić iz Berana vratio se kući. Ekipa TVCG, Viktora i njegovu majku sačekala je na aerodromu.

I let avionom, a ni čekanje šest sati na aerodromu nijesu uticali na Vikotrovu energiju. Nakon zagrljaja sa ocem, najljepši dječak svijeta pokazao je kako je osvojio srca žirija u turskoj.

Plave oči i lokne malog Viktora bile su, kako kaže njegova majka, unikat na takmičenju. Iako je ona očekivala da će svojim šarmomo ovojiti neku sporednu titulu, ovoj se priznaje nije nadala.

I pored toga što Viktor ima samo tri godine, uspješno je savladao sve što se zahtijeva od jednog mistera svijeta i dokazao da godine ne mogu biti prepreka.

Takmičenje za mistera svijeta lijepo je iskustvo za Vikotra koji je za svoj uzrast zrelo i komunikativno dijete.

Trogodišnji Viktor na najljepši način promovisao je ne samo sebe i svoju porodicu, već i svoj grad Berane i državu. dok smo snimali prilog prijala mu je pažnja kamere, ali ipak je žurio tamo gdje se on osjeća najljepše.

Aleksandra Jovančević, TCG

2 komentara

  1. I’d should consult with you here. Which isn’t some thing I do! I quite like reading a post that can make people think. Also, appreciate your allowing me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com