NOĆAS POGLEDAJTE U NEBO: Cvjetni mjesec donosi važne ŽIVOTNE PREOKRETE, a evo šta treba da uradite! - Volim Podgoricu

NOĆAS POGLEDAJTE U NEBO: Cvjetni mjesec donosi važne ŽIVOTNE PREOKRETE, a evo šta treba da uradite!

Mjesec, lijep, misteriozan, noćni svjetionik, on je simbol životnog ciklusa. Predstavlja žensku moć, baš kao što Sunce predstavlja mušku. Predstavlja plodnost, majku, našu dušu, psihu i emocije.

Pun Mjesec koji nam slijedi odigraće se 18. maja,također će biti plavi mjesec, naziv za njega je Plavi Mjesec. Već u noćima 17, 18 i 19. maja mjesečeva svjetlost će biti baš jaka. Biće lijepo gledati ovaj prizor, ali isto tako iskoristite i njegovu energiju. Period punog Mjeseca je za mnoge ljude izazovan period, tako da ne dozvolite da loše stvari utiču na vas već sami mijenjajte svoj život. Ako dopustite da ova energija ima veću moć nad vama, tada ćete osjetite emotivne krize.

Budite spremni kada je pun mjesec, na taj način sve što vam dolazi tada ćete lako prihvatiti i nećete ga doživjeti kao udarac groma.

mesec

Ovaj Pun Mjesec takođe nosi naziv Cvjetni ili Medni Mjesec  i označava rast. Omogućiće vam da hodate spiralom svog života, iznutra. Odvojte trenutak i razmislite o svojim planovima koje ste već pustili u rad, oni i dalje rastu. Takođe, osjetite ljubav i zahvalnost koju već imate svuda oko sebe.

Najviše će osjetiti osobe rođene u Škorpiji, Biku, Strelcu i Blizancima. Osetite na šta želite da se fokusirate u smislu sopstvenog rasta. Osjetite kako šta u tom rastu možete da ostvarite. Na kom polju se osjećate sigurno i ispunjeno.

Lavovi i Vodolije će imati u ovom period najviše izazova u odnosima. Zato se potrudite da ne ulazite u sukobe. Što više meditirajte i izbalansirajte svoje emocije.

Čovek i žena gledaju telefon

Foto: Profimedia

Djevice, Rakovi, Jarčevi i Ribe u ovom period mogu biti kreativni. Iskoristite ove dane za rast u karijeri. Imaćete lijepih događaja u ljubavnim odnosima, potrudite se da tu atmosferu zadržite što duže.

Ovnovi i Vage je najbolje da ovaj period iskoriste za pravljenje planova. Vaše želje u ovom periodu mogu biti od velikog značaja za vas. Napravite listu stvari koje hoćete da eliminišete iz vašeg života i okrenite novi list, gdje ćete  ispisati  neke nove projekte i nove navike sa kojima ćete krenuti u realizaciju.

Autor: Ivana Paunović

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com