PORUKA KOJA SLAMA SRCA: Izgubili troje djece u trenu, a sada su našli snage i obratili se javnosti - Volim Podgoricu

PORUKA KOJA SLAMA SRCA: Izgubili troje djece u trenu, a sada su našli snage i obratili se javnosti

Anders Holč Povlsen, danski milijarder koji je u uskršnjem terorističkom napadu na Šri Lanku izgubio troje djece, zahvalio se javnosti na podršci.
Anders Holč Povlsen, vlasnik kompanije “Bestseller” i najveći dioničar britanske onlajn prodavnice “ASOS”, zajedno sa suprugom Anom rekao je da su poruke koje su primili nakon tragedije zaista dotakle njihova srca.

Petogodišnji Alfred, Agnes (12) i Alma (15), bili su među 253 ljudi koji su poginuli u seriji napada na crkve i hotele na Uskršnju nedjelju. Njihova ćerka Astrid (10) je preživjela.

U otvorenom pismu objavljenom na naslovnicama novina, danski par izrazio je “najdublju zahvalnost” svima onima koji su im u teškim danima upućivali riječi podrške.

– Izražavamo našu iskrenu zahvalnost za saučešće, saosjećanje i mnoge riječi podrške koje smo primili nakon tragičnog gubitka naše troje ljubljene i lijepe djece, Alfreda, Agnes i Alme. Škotsko gorje je pružilo trajne, posebne uspomene našoj porodici. Zbog toga su nas mnoge riječi utjehe ojačale i dotakle naša srca. U ogromnoj tuzi, mi smo iskreno zahvalni što smo ostali ujedinjeni sa našom ćerkom Astrid. Sjećanje na naše troje djece, njihov divan duh i duše će zauvijek biti u našim srcima – poručili su.

U pismu stoje i inicijali troje poginule djece i slika tri plutajuća pera.

dijaspora.news/Izvor: I.K., ženablic.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com