PRETUČEN BOJAN TOMOVIĆ - Volim Podgoricu

PRETUČEN BOJAN TOMOVIĆ

Pjevač Bojan Tomović (37) ne prestaje da šokira Balkan. Prvo je priznao da boluje od bipolarnog poremecaja, a zatim je objavio i da ga se familija stidi zbog bolesti. 

Nakon toga je uslijedilo i priznanje da se razveo nakon više od 13 godina braka, a sada je objavio šokantne fotografije iz bolnice na kojima se vide ozbiljne povrede Bojanovog lica. Međutim u opisu slika, pjevač je ostao zagonetan i nedorečen šta mu se zapravo desilo. Svako bi pomislio da je poznati pjevač pretučen, ali Bojan to poriče i tvrdi da su ga izgrebale macke?!

On se oglasio i statusom na Fejsbuku koji prenosimo u originalu:

Imam dva kućna ljubimca, mačku i mačora, (majka i sin) , koje obožavam. Međutim, sinoc mi se mačor nešto naljutio i bukvalno mi unakazio lice, glavu, rebra, pa me još i mačorova majka napade. Središe me, Bogomi dobro, tako da sam danas završio u bolnici na rendgenu  Nezgodni su ti današnji macori, kažu da ih čak ne smijem ni prijavit za porodično nasilje (posto su kućni ljubimci, samim tim su dio porodice) jer vele da ko još vjeruje osobi sa dijagnozom, ispalo bi da su me mačor i mačka unakazili u samoodbrani, pa bi me još ni krivog ni dužnog hospitalizovali, jer ipak sam ja na brdovitom Balkanu priznao da bolujem od Bipolarnog poremečaja.  Kažu mi da se moja riječ više ne važi, jer sam ipak bipolaran i da mogu samo da se “slikam” , pa sam se, evo slikao, da vam pokazem “ručni rad” moga mačora i njegove “mamice”… Opasni neki kućni ljubimci, al ja im opraštam i volim ih i dalje, ipak su moji, šta će i oni, nije ni njima sa mnom lako, j*ga možda im je malo granula… 

P. S. Ma šalim se za mačke, nego me jurilo “crno dete” iz “Glave šećera” pa sam sinoć pao niz stepenice i razbio se.

Da li iz straha ili drugog razloga, pjevač ne želi da definitivno otkrije šta se dogodilo. Da podsjetimo, Bojan Tomović se prije samo nekoliko dana žalio da mu prijete i da mu je bezbjednost ugrožena, prenosi Insajder.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com