DELEGACIJA “ODUPRI SE” STIGLA IZ BRISELA: Protest 21. maja će biti modifikovan - Volim Podgoricu

DELEGACIJA “ODUPRI SE” STIGLA IZ BRISELA: Protest 21. maja će biti modifikovan

Delegacija pokreta ,,Odupri se” vratila se iz Brisela, gdje su boravili nekoliko dana.

Zadovoljni su porukama koje su tamo dobili i očekuju podršku u svojim budućim aktivnostima, kazao je Televiziji Vijesti jedan od predstavnika pokreta Džemal Perović.

On je kazao da su tročlanu delegaciju pokreta u Briselu primili predstavnici iz deset zemalja Evropske unije, uključujući Francusku i Njemačku, te da su dobili pozitivne komentare zbog činjenice da su u Crnoj Gori organizovali deset mirnih protesta i uspjeli da objedine opoziciju.

Perović ja kazao i da je ovo njihov tek prvi odlazak u Brisel, odnosno da će ih biti još, a sa sagovornicima u sjedištu EU dogovorili su se da ih intenzivnije obavještavaju o svim primjerima korupcije u Crnoj Gori, kršenju zakona od strane moćnika i zarobljenih institucija, o aferama sličnim Koverti, kao i o svojim aktivnostima.

Perović je za TV Vijesti otkrio i da će protest pokreta ,,Odupri se”, zakazan za 21. maj – Dan nezavisnosti, biti modifikovan, ali nije precizirao o čemu se radi.

Rekao je i da ova posjeta Briselu nije bila ona koja je planirana sa predstavnicima opozicije, pojašnjavajući da je za posjetu te delegacije stigao negativan odgovor iz Brisela, kao i da je o tome obavijestio opozicione lidere.

Prije par dana jedan od lidera Demokratskog fronta, Nebojša Medojević, ocijenio je da nije dobra stvar da u Brisel idu samo predstavnici pokreta Odupri se, jer se bez legitimiteta cijelokupne opozicije, smanjuje nivo sastanaka i hijerarhija zvaničnika na njima.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com