“Jer, ti si princeza nekog drugog svijeta…”: Oni su najljepši par na maturi u Crnoj Gori, a Anđela je svima održala lekciju (VIDEO) - Volim Podgoricu

“Jer, ti si princeza nekog drugog svijeta…”: Oni su najljepši par na maturi u Crnoj Gori, a Anđela je svima održala lekciju (VIDEO)

U vremenu kada se fizičko cijeni više od duhovnog i kada se ono što je drugačije etiketira kao nešto loše, jedna prelijepa djevojka u Crnoj Gori svima je održala lekciju. Riječ je o srednjoškolki iz Podgorice Anđeli Bogojević.  

Kada je nekoliko dana pred maturski bal srednje škole “Sergije Stanić” iz Podgorice njen godinu dana stariji drug Damjan ostao bez pratilje, bez razmišljanja je rekla da će ona biti njegova pratilja. Njihov defile na balu propraćen je gromoglasnim aplauzom, a snimci i slike na društvenima mrežama riječima hvale i suzama. Naime, Damjan Tomić (19) je na bal došao u kolicima koja je Anđela gurala.  

Iako boluje od mišićne distrofije, on je riješio da se hrabro probija kroz život. Kako sam kaže, s osmijehom na licu.

Anđela kaže da se sa Damjanom poznaje već tri godine i da je on za nju ubjedljivo najbolja osoba na svijetu.

– I on je uvijek tu za mene kad mi je najpotrebnije. Znala sam koliko mu ta matura znači, mjesecima je sa uzbuđenjem pričao kako je iščekuje – ispričala je Anđela.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com