OVAKO CG TELEMACH MALTRETIRA KORISNIKE: Nema interneta, a kad zovete SAMO VAS OTKAČE! - Volim Podgoricu

OVAKO CG TELEMACH MALTRETIRA KORISNIKE: Nema interneta, a kad zovete SAMO VAS OTKAČE!

Ukoliko ste korisnik Telemach interneta, a nadjete se u problemu, teško da ćete dobiti podršku od servisa koji uredno plaćate!

Vikend administrator na portalu Volim Podgoricu, koji od jutros nema internet i pokušava da komunicira sa tehničkom podrškom Telemacha,  nikako ne uspijeva da riješi problem.

“Prvo sam ih zvao prije 8 časova, da bi mi tražili broj telefona i rekli da će se javiti tehničari. Niko se nije javio. Onda sam ponovo zvao i rekao da radim u medijima, te da mi je internet neophodan, ponovo su rekli istu tvar, kao da pričam sa robotima! Niko se nije javio. Onda su rekli da tehnička služba počinje da radi u 9 časova, zovem posle 9, ponovo ista priča. Uporno govore kako će se neko javiti, a niko se ne javlja. Neviđeno. Ova praksa maltretiranja korisnika koji uredno izmiruju svoje obaveze mora jednom da se prekine. Građani u Crnoj Gori moraju dobijati usluge koje plaćaju, a ukoliko to nije slučaj, pružaoci usluga im moraju nadokaditi štetu nastalu jer im usluge na koje su se obavezali ne isporučuju u skladu sa ugovorom”, kaže naš administrator.

Pozivamo odgovorne u kompaniji Telemach da odmah riješe probleme svih korisnika kojima uredno šalju raćune i naplaćuju usluge koje – ne pružaju u skladu sa ugovorima.

Poštovani čitaoci, Volim Podgoricu je jutros kasnije počeo sa radom, ali krivica nije naša. Kriva je kompanija Telemach koja svojim korisnicima ne obezbjeđuje usluge koje uredno plaćaju.

Naravno, problemi se dešavaju svima, ali oni moraju i da se rješavaju.

Prije svega, svaka kompanija na tržištu, se mora prema svojim kupcima i korisnicima ophoditi sa dužnim poštovanjem, ako ni zbog čega drugog, zbog činjenice da od njih živi. U slučaju Telemacha, veoma dobro.

 

2 komentara

  1. Krajnje neprofesionalno napisan tekst. Kao redovan citalac iznenadjena sam neprijatno.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com