“SVE ŠTO JE MILAN REKAO JE LAŽ” Oglasila se porodica Mila Đukanovića! - Volim Podgoricu

“SVE ŠTO JE MILAN REKAO JE LAŽ” Oglasila se porodica Mila Đukanovića!

Uža i šira porodica, Milana Đukanovića (94), rođaka crnogorskog predsjednika Mila Đukanovića i njegovog brata Aca, koji je u ispovijesti za “Alo!” iznio tvrdnje da su oni pokušali da mu otmu porodičnu grobnicu, tvrde da to nije istina. U demantiju stoji:

“Demantujemo tekst “Pukla braka! Stric otkriva porodičnu sramotu!” objavljen u dnevnom listu “Alo!” i na internet portalu alo.rs dana 16.05 2019. godine. Ovim putem najuža porodica Milana Đukanovića, demantuje sve navode koje je Milan iznio u svom obraćanju Vašem listu i portalu. Radi se o gnusnim neistinama, od kojih se ograđuje porodica Đukanović, koja sa Milanom već duži niz godina nema nikakvog kontakta. Naime, na ovaj način on je pokušao da javno uvrijedi članove svoje uže i šire porodice koja u potpunosti demantuje, sve izrečeno. A da je neistina sve što je izgovorio, potvrđuju kompletni dokazi i činjenice koje porodica posejduje – navode članovi porodice.

MISLIO SAM DA HOĆE DA ME UBIJU” Braća Đukanovič otela stricu ušteđevinu? Milan otkrio bruku i zaprijetio da će na protestima opozicije OPLESTI!

Demanti su potpisali Milanov sin Vukašin Đukanović i sinovci Dragoljub – Bato Krstov Đukanović, i Veljko Božov Đukanović.

5 komentara

  1. Istinu o navodima strica Milana je lako provjeriti. Sudeći po komentarima na internetu mnogo vise ( neuporedivo) se vjeruje stogodišnjoj starini. Hoće li se o navodima oglasiti tužilaštvo?Sto će reci ostala mnogobrojna djeca Milanova a i vlasnici grobnica pored navedene Milanove grobnice. Jedno je sigurno Milana niko ne mrzi jer nema razloga.

  2. Sudeći po komentarima na internetu neuporedivo vise se vjeruje starini Djukanovicu nego onom sto piše u demanti. Istinu u ovom slučaju je lako utvrditi: neka se oglasi tužilaštvo,neka novinari istraživači intervjuistu vlasnike susjednih grobnica od one koju je Milan oglasio za pokradenu a i ostala Milanova djeca će se oglasiti jer ih je mnogo. Ako bi livno iskreno nešto komentarisao bilo bi:kuku mene Milo za tobom. Adio,Adio..

  3. hi!,I love your writing so much! proportion we be in contact extra about your article on AOL? I require an expert on this space to resolve my problem. May be that’s you! Having a look forward to see you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com