CIJELA PORODICA BILA “MAKRO” NESRETNE DJEVOJKE (19): Držali je zarobljenu a u prostoriji gdje su dovodili mušterije okačili IKONE (FOTO) - Volim Podgoricu

CIJELA PORODICA BILA “MAKRO” NESRETNE DJEVOJKE (19): Držali je zarobljenu a u prostoriji gdje su dovodili mušterije okačili IKONE (FOTO)

Porodica Nikolić iz Mirijeva podvodila djevojku (19) u prostorijama kuće čije su prostorije specijalno opremljene za te prilike – prigušena svjetla, mermer, crvene zavjese, francuski krevet i desetine boca alkohola.

Beograđani Jasmina Nikolić (44), njen suprug Goran (50), ćerka Kristina (24), sin Miroljub (19), kao i njihov vozač Demiri Bajram (46) uhapšeni su zbog sumnje da su se bavili trgovinom ljudima i primoravali djevojku (19) da se prostituiše s trojicom muškaraca dnevno.

Hapsenje u Mirijevu

Unutrašnjost javne kuće Foto: MUP Srbije

Uhapšena porodica je nesrećnu tinejdžerku primoravala na prostituciju punih sedam mjeseci, a sav novac koji su njeni klijenti plaćali uzimali su i djelili međusobno.

– Jasmina je bila mozak operacije i ubjedila je djevojku da je njihova rođaka iskoristivši njeno loše materijalno stanje i životne prilike. Kada je devojka prešla kod nje u kuću, ona je smislila pakleni plan, njene slike objavila na internetu i nudila seks za novac – rekao je neimenovani izvor Alo.

Hapsenje u Mirijevu

Mermerni pod i prigušeno svetlo Foto: MUP Srbije

Prostorije u kojima je djevojka seksualno zadovoljavala mušterije bile su adekvatno opremljene za tu priliku.

Mermerne pločice sa znakom poznatog modnog brenda, dnevna soba puna alkoholnog pića, a u spavaćoj sobi, koja je najviše korišćena – prigušena rasvjeta, roze zavjese na prozoru, a na velikom francuskom krevetu plišani srce i meda.

Jedan zid u kući Nikolići su posvetili ikonama svojih svetaca zaštitnika.

Hapsenje u Mirijevu

Svetogrđe: Ceo zid ispunili ikonama Foto: MUP Srbije

Jasmina je navodno s klijentima ugovarala sastanke za seks, a tinejdžerka je čak imala i po tri klijenata dnevno. Zlostavljanoj djevojci su navodno prijetili, pa iz straha nije smjela da prijavi svoje makroe.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com