Saša Vujošević, Marko Kujović i Miljan Petrić NAJBOLJI STRELCI u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

Saša Vujošević, Marko Kujović i Miljan Petrić NAJBOLJI STRELCI u Crnoj Gori

Službenici Protivterorističke jedinice (PTJ) osvojili su prvo mjesto u ekipnom plasmanu na četvrtom Kupu nezavisnosti u preciznom streljaštvu.

“Službenici Uprave policje – Protivterorističke jedinice (PTJ) Saša Vujošević, Marko Kujović i Miljan Petrić su juče na kupu u preciznom streljaštvu, koji je održan povodom proslave 21. maja – Dana nezavisnosti Crne Gore, osvojili prvo mjesto u ekipnom plasmanu u preciznom streljaštvu”, saopštila je policija.

Naime, na strelištu Kunovo u Nikšiću je 18. maja ove godine održan IV Kup nezavisnosti u preciznom streljaštvu, a na kojem je ekipa Protivterorističke jedinice uzela učešće i zauzela prvo mjesto u ekipnom plasmanu – disciplina pištolj. Ekipu Protivterorističke jedinice na ovom takmičenju činili su Saša Vujošević, Marko Kujović i Miljan Petrić.

Kup se održava već četvrti put povodom obilježavanja Dana nezavisnosti Crne Gore. Na ovom takmičenju učestvovalo je oko 80 takmičara a pravo učešća imali su zaposleni Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave policije, Ministarstva odbrane – Vojske Crne Gore, Policijske akademije kao i svi aktivni članovi streljačkih i lovačkih klubova i udruženja.

Organizatori navedenog takmičenja su Streljački Klub „Nikšić” i IPA – Sekcija Crna Gora.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com