Home / ŽIVOT + / Showbiz / Jelena Karleuša: Zauvijek se povlačim…

Jelena Karleuša: Zauvijek se povlačim…

Pjevačica Jelena Karleuša, otkrila je da više ne želi da se pojavljuje u medijima. Odlučila je da se zauvijek  povuče sa medijske scene i da sa publikom komunicira samo putem društvenih mreža.

“Zbog stalnog saplitanja, omalovažavanja, medijskog linča, a onda i medijskih zabrana, bila sam prinuđena da se okrenem  društvenim mrežama koje su bile jedini način  moje komunikacije sa publikom. Dok su se taloidi posprdno nadmetali u komentarima kako je Instagram jedino gdje se pojavljujem, postala sam najpraćenija srpska javna ličnost na društvenim mrežama”, navela je Jelena na Instagramu.

Ona smatra da je nenamjerno uvela nova medijska pravila i da se beogradski portali i tabloidi ne čitaju onoliko koliko se prate njeni postovi.

“Danas moju pjesmu, sliku ili riječ koje postavim na Instagram, vidi više ljudi nego što bi vidjeli u svim dnevnim i nedjeljnim novinama/portalima zajedno”, ističe Jelena.

Šou biznis zvijezda koja je u januaru izgubila majku Divnu nakon teške bolesti, ogorčena je na predstavnike sedme sile u Srbiji jer su napali njenu porodicu.

“U januaru ove godine odlučila sam da zauvijek prekinem komunikaciju sa medijima. Srpski mediji su (čast divnim izuzecima), došli do toga da gaze po grobu moje majke i vrijeđaju i napadaju moju porodicu. Sve je otišlo predaleko”, navela je pored ostalog Karleuša.

Mediji su joj, kako tvrdi, nanijeli nemjerljivu štetu.

“Silom nepravednih prilika, postala sam sama svoj mediji”, napisala je popularna Beograđanka na Instagramu.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com