Kakve gospodske riječi Nadala o Đokoviću: Novinari ga pitali za 6:0 protiv Novaka i Rolan Garosu, a Španac je šmekerski odgovorio (VIDEO) - Volim Podgoricu

Kakve gospodske riječi Nadala o Đokoviću: Novinari ga pitali za 6:0 protiv Novaka i Rolan Garosu, a Španac je šmekerski odgovorio (VIDEO)

Španski teniser Rafael Nadal uživa posle 34. masters titule, čime je rekord vratio na svoju stranu i u dobrom raspoloženju čeka Rolan Garos.

Nadal je prestigao Novaka za jednu titulu na turnirima iz serije 1000 pošto je slavio u međusobnom duelu u finalu Rima sa 6:0, 4:6, 6:1 i tako sada smanjio rezultat u direktnim duelima na 28:26.

 Dobro sam odigrao i uživam u ovom momentu. Uvek je posebno igrati protiv Novaka i Rodžera. Đoković je odlično odigrao ove godine, osvojio je Australijan open i Madrid prošle nedelje i ovo je jako važna pobjeda za mene. Drago mi je što sam uzeo baš Rim jer volim da igram ovde – rekao je Nadal, koji je istakao zdravlje kao najvažniju stavku.

– Stalno govorim da je važno da osvajam titule, ali mi je važnije da se osjećam dobro i da sam zdrav kao i da napredujem.

Novinari su pokušali da “izvuku” iz Nadala neku zanimljiviju izjavu o Đokoviću, ne bi li “zapalili” rivalitet pred Rolan Garos, ali je Španac šmekerski odgovorio na pitanje o Novaku.

Novak Đoković, Rafael Nadal, ATP Rim

I pored velikog rivalstva, među njima vlada još veće poštovanje; Foto: AP/Tanjug

– Volio bih da čestitam Novaku, ima odličnu sezonu. Želim mu sve najbolje na Rolan Garosu koji predstoji. Igrati protiv njega je nešto posebno. On je dio istorije sporta. To je poseban osjećaj za mene, niko u istoriji nije odigrao više mečeva od nas. U poslednje vrijeme je on bio uspješniji, sada sam ja imao više razloga za sreću. Uvijek sam srećan zbog titule, a kada je osvojena protiv Novaka na ovako visokom nivou, onda sam posebno srećan.

Kako si se osjetio posle 6:0 u prvom setu, to je prvi put da ste uspjeli u vašem rivalstvu?

– Nije me briga da li dobijem set sa 6:0 ili 6:4, to je samo fakt kojem ne dajem mnogo značaja. Igrao sam odličan prvi set, bez grešaka u svim aspektima i to je nešto što se dešava, ne često i vjerovatno se neće dogoditi nikada – istakao je Nadal.

Pogledajte Nadalovu konferenciju gdje je sa ogromnim poštovanjem pričao o Novaku:

Rolan Garos je na programu od 20. maja do 9. juna.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com