“MAJKO, ZAŠTO MI SE SMIJU?” Osoblje na aerodromu NIJE MOGLO DA SE SUZDRŽI kada su vidjeli kako se djevojčica zove (VIDEO) - Volim Podgoricu

“MAJKO, ZAŠTO MI SE SMIJU?” Osoblje na aerodromu NIJE MOGLO DA SE SUZDRŽI kada su vidjeli kako se djevojčica zove (VIDEO)

Na aerodromu u Santa Feu (Novi Meksiko) došlo je do incidenta između jedne majke i osoblja. Kada su ljudi na šalteru pročitali ime petogodišnje djevojčice, nisu mogli da zadrže smijeh.

Majka Trejsi Redford nije verovala svojim ušima kada su počeli da se podsmevaju imenu njene ćerke, za koje se mora priznati da je u najmanju ruku neobično.

Trejsi je djevojčici dala ime po početnim slovima abecede (Abcde).

– Hej, čujem vas, a ako vas čujem ja, čuje i moja ćerka. Bilo bi lijepo da prekinete s tim – rekla im je majka.

Osoblje je, doduše, prestalo da se smijeje, ali su prethodno neprimetno fotografisali djetetovu bording kartu, da bi je kasnije objavili na Fejsbuku.

Majka se na to obratila američkoj televiziji ABC7-TV, koja je izvestila o slučaju, a avio-kompanija se nakon toga izvinila porodici.

U cijeloj priči dijete je nevina žrtva. Mala Ejbi-Siti, kako se ime navodno izgovara, nije razumjela zašto se neko podsmijeva njenom imenu. Majka, koja joj ga je nadenula, svakako snosi dio odgovornosti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com