Home / ŽIVOT + / Showbiz / Slavko Kalezić: Volio bih da vječno predstavljam Crnu Goru na Evroviziji

Slavko Kalezić: Volio bih da vječno predstavljam Crnu Goru na Evroviziji

Pop pjevač i glumac Slavko Kalezić, kaže da bi volio da svake godine predstavlja Crnu Goru na Evroviziji. Ono što multimedijalnom umjetniku ne odgovara jeste da se takmični na Monteviziji, festivalu na kojem se posljednje dvije godine bira predstavnik naše države na Evroviziji.

“Više nisam u poziciji da se takmičim nakon toliko iskustva koje sam stekao. Uradio sam sve. Volio bih vječno da predstavljam Crnu Goru na Evroviziji”, kaže Slavko.

Ukoliko ga proglasimo za vječnog predstvnika na tom festivalu, Slavko obećava:

“Donosio bih svaki put novu muziku i novi uticaj”, dodaje on u razgovoru za wiwibloggs.

Ističe da će se još jedan njegov odlazak na Evroviziju sigurno desiti, a dok se to ne dogodi, Slavko će nastaviti da putuje širom Evrope i svijeta, i nastupa na evrovizijskim žurkama.

On je Crnu Goru predstavljao 2017. godine sa pjesmom “Space”. Efektan nastup i hit pjesma Slavku nisu bili dovoljni da te godine u Kijevu prođe u finale Evrovizije. Ipak, stekao mnogobrojnu publiku među evrovizijskim obožavaocima, snimao singlove na engleskom i španskom, a okušao se i kao pisac.

Nastupao je i u Tel Avivu, gradu domaćinu ovogodišnje Evrovizije.

izvor: 

loading...

One comment

  1. Tereza Bakić

    Naravno da ćeš te vječno predstavljati Crnu Goru na Evrosongu! Mi želimo da te PODRŽIMO OD SRCA u svemu što radiš! Ja sam vaš SUPERFAN! OBOŽAVAM VAŠE DVIJE PJESME : SPACE I KRIVAC! VI STE NAJBOLJI UMJETNIK NA SVIJETU! Nadam se da je ovo komentar koji vam greje srce i dušu! I ŽELIMO DA TI SE OD SRCA IZVINIMO ZBOG ” HEJT KOMENTARA” KAD KAŽEM ” MI”, MISLIM NA SVE LJUDE KOJI SU TI PISALI ” HEJT KOMENTARE” OVO VAŽI I ZA MENE! OD SRCA TI SE IZVINJAM ZBOG ONOG KOMENTARA U KOJEM SAM NAPISALA DA VI I MARIJA ŠERIVOFIĆ NISTE SJAJAN PAR! ALI, NAŽALOST TO SAM STVARNO MISLILA! Ali ipak, od SRCA mi je stvarno jako žao! MOLIM VAS DA MI OPROSTITE!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com