UHAPŠEN ŽELJKO MARKOVIĆ: Krao sve što mu je pod ruku dolazilo - Volim Podgoricu

UHAPŠEN ŽELJKO MARKOVIĆ: Krao sve što mu je pod ruku dolazilo

Tivatska policija uhapsila je srpskog državljanina Željka Markovića (39), zbog sumnje da je u više navrata krao iz luksuznog apartmana u kompleksu na Luštici, koji je vlasništvu biznismena iz Egipta.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, Marković je bio zaposlen u Službi za tehničko održavanje rezidencijalnog kompleksa.

Muškarcu iz Vrbasa na teret se stavlja da je izvršio tri teške krađe od februara do maja.

Izvor “Vijesti” tvrdi da je osumnjičeni isključivo upadao u apartman Egipćanina.

“Kad bi ovaj došao na Lušticu, Marković je koristio pogodan trenutak kako bi neprimjećen ušao u apartman i uzimao sve što mu je pod rukom dolazilo”, ispričao je sagovornik “Vijesti”.

O nestanku vrijednih stvari i novca Egipćanin je najprije prijavio službi obezbjeđenja u kompleksu, a potom je slučaj predat policiji.

Pregledom video nadzora i nakon saslušanja zaposlenih, policija je uspjela da otkrije državljanina Srbije.

Marković je potom uhapšen i priveden na saslušanje kotorskom osnovnom tužiocu, koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata.

Policajci su juče osumnjičenog, uz krivičnu prijavu, priveli i sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću.

On je potvrdio “Vijestima” da je u prisustvu branioca salsušao okrivljenog i prihvatio predlog tužioca za određivanje pritvora do 30 dana.

Marković je juče upućen u spuški Istražni zatvor.

“Vijestima” je rečeno da Marković u Srbiji ima podeblji policijski dosije i da ga tamošnje službe u evidencijama vode kao bezbjednosno interesantnu osobu.

Za njim je raspisana i lokalna potjernica zbog nekoliko krivičnih djela koje je počinio.

Vijesti

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com