Home / NOVOSTI / Hronika / UHAPŠEN (NE)ČOVJEK KOJI JE ZGROZIO REGION: Smijao se dok je čovjek umirao i snimao vičući: To je taj snimak LEGENDO!
foto ilustracija

UHAPŠEN (NE)ČOVJEK KOJI JE ZGROZIO REGION: Smijao se dok je čovjek umirao i snimao vičući: To je taj snimak LEGENDO!

M.S. iz Tešnja uhapšen je zbog nepružanja prve pomoći Milenku Pudaru, demineru iz Banjaluke koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara

Podsećanja radi, nesreća se dogodila u ponedeljak, a M.S. je snimao i komentarisao vožnju Pudara nekoliko trenutaka pre sudara.

Snimak je postavljen na društvene mreže, gdje je izazvao gnijev drugih korisnika.

M.S. je tokom snimanja govorio kako je vozač “hjundaija” verovatno pijan i smejao se njegovoj vožnji. Na snimku se čuje kako govori: “Eno ga ode pod autobus”.

Potom se vidi da nakon sudara prilazi smrskanom hjundaiju i govori: “Ovaj više nije živ” i pri tom nastavlja da snima i smeje se.Brojni korisnici društvenih mreža koji su gledali snimak kritikovali su ponašanje M.S.

“Momak koji je Milenkovu vožnju ispratio snimanjem i komentarisanjem, nije uradio ništa kako bi ablendovanjem ili zvučnim upozorenjem skrenuo pažnju vozaču.

Ova nesreća je pokazala potpunu degradaciju našeg društva, dotakli smo dno. Gde je nestala ljubav čovjeka prema čovjeku, gdje je nestalo čojstvo”, napisao je poznanik poginulog Dean Savičić.

 

Kurir.rs/Glas Srpske

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com