UHAPŠEN PODGORIČANIN: Policija mu u ,,OPEL-u” pronašla 55 kg DROGE - Volim Podgoricu

UHAPŠEN PODGORIČANIN: Policija mu u ,,OPEL-u” pronašla 55 kg DROGE

 

Službenici Uprave policije – Stanice granične policije I Ulcinj otkrili su krijumčarenje 54,4 kilograma marihuane iz Republike Albanije u Crnu Goru, preko rijeke Bojana, i lišili slobode N.P. (30) iz Podgorice koji je marihuanu, kako se sumnja, nabavio i prevozio radi daljeg stavljanja u promet.

Službenici SGP Ulcinj su naime juče, postupajući shodno operativnim saznanjima, u mjestu Sutjel – Opština Ulcinj kontrolisali tmv – kombi „Opel Movano“ kojim je upravljao N.P. Pregledom unutrašnjosti kombija pronađene su i oduzete dvije veće torbe u kojima se nalazila biljna materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, težine 54,4 kilograma. Provjerom preko Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj utvrđeno je da registarske oznake na ovom vozilu pripadaju drugom vozilu. N.P. je potom lišen slobode.

Službenici OB Ulcinj su na licu mjesta izvršili uviđaj.

Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je pronađena marihuana prokrijumčarena iz Albanije u Crnu Goru, te da je N.P. ovu drogu nabavio u namjeri da je stavi u promet.

N.P. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom falsifikovanje isprave. Pronađena droga biće upućena Forenzičkom centru radi vještačenja.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com