Za smještaj inspektora na primorju 240.000 eura - Volim Podgoricu

Za smještaj inspektora na primorju 240.000 eura

Uprava za inspekcijske poslove (UIP) potrošiće oko 240.000 eura za smještaj inspektora koji će nepuna tri mjeseca pratiti ljetnju turističku sezonu na Primorju, piše Dan.

Za smještaj inpektora koji će biti raspoređeni na teritoriji opštine Bar, namijenjena je 31.000 eura, za period od 7. juna i ukupno 85 dana.

Uprava, na čijem je čelu Alija Košuta, traži hotele kategorizacija tri zvjezdice ili više, jednokrevetne sobe sa zasebnim kupatilom, TV i sistemom za grijanje, odnosno hlađenje, na bazi polupansiona, s obezbijeđenim parkingom. U junu smještaj traže za 12 radnika, a u julu i avgustu za 13.

Za smještaj inspektora u tivatskoj opštini sklopljen je ugovor sa HTP „Mimoza“ na iznos od 49.996 eura. Za inspektore su traženi hoteli sa dvije ili više zvjezdica. U junu je tražen smještaj za 12 radnika, a u julu i avgustu po 14. Uprava je za smještaj inspektora u Budvi namijenila 62.892 eura, a kao najpovoljnija je izabrana ponuda HTP „Budvanska rivijera“.

U Budvu će u junu biti poslato 15 inspektora, a u julu i avgastu po 16. Usluge smještaja inspektora u Ulcinju tokom ljeta koštaće 60.000 eura. Tenderom su traženi hoteli sa dvije ili više zvjezdica. U Ulcinju će u junu biti 13 inspektora sa strane, a u julu i avgustu po 14.

Za smještaj inspektora u Herceg Novom biće utrošeno 33.500 eura. Precizirano je da smještaj mora biti na teritoriji opštine Herceg Novi, i to za naselje gradskog karaktera Herceg Novi i naselje Igalo. Smještaj je tražen za 12 inspektora u junu i po 13 u julu i avgustu.

DAN

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com