Ovo je dom Novaka Đokovića u Monte Karlu: Zavirite u porodični kutak najboljeg tenisera svijeta, prizor sa terase je neprocjenjiv (FOTO) - Volim Podgoricu

Ovo je dom Novaka Đokovića u Monte Karlu: Zavirite u porodični kutak najboljeg tenisera svijeta, prizor sa terase je neprocjenjiv (FOTO)

Novak Đoković se uveliko priprema za Rolan Garos, gdje će juriti svoju 16. Gren slem titulu u karijeri. Sezonu na šljaci odigrao je dobro, osvojio je turnir u Madridu, bio je u finalu Mastersa u Madridu, dok je nešto slabiji rezultat imao u Monte Karlu, gdje živi sa svojom porodicom.

Novaku sezona na šljaci prija jer se igra u Evropi i bliže je svom domu, koji su on i Jelena uredili kao toplo porodično gnijezdo u kojem žive sa svojom djecom Stefanom i Tarom.

Đoković je još u ranoj fazi svoje karijere odlučio da se preseli u Monako i da tu počne da živi. Razlog su dobar kvalitet života koji nudi “Kneževina”, sjajna klima, povoljna infrastruktura za treninge, kao i lokacija za putovanja širom svijeta na turnire.

Novak Đoković kuća, Monte Karlo

Zgrada u kojoj živi Novak Đoković prva sa leve strane; Printskrin: earth.google.com

Novak je rekorder u svijetu tenisa po zaradi od turnira (131.040.932 dolara), a na to treba dodati i prihod od sponzora. Đoković taj novac dalje pametno ulaže, a jedan od načina jeste i kupovina nekretnina. Đoković je prošle godine u Beogradu kupio čitav sprat uz Beogradu za više od pola miliona evra, ima dvosoban stan na Menhetnu u Njujorku, kao i u Majamiju u elitnom stambenom kompleksu Ejti seven park.

Ima i dupleks u Porto Montenegru, u Tivtu, gdje voli sa porodicom da provede dio letnjeg odmora, a gradi i luzksuznu vilu u srcu Srema na obali Pavlovačkog jezera.

Novak Đoković, Jelena Đoković

Novak i Jelena Đoković; Printskrin: Instagram/jelenadjokovicndf

Ali, Đoković najviše vremena provodi u Monte Karlu u svom domu, koji se nalazi na jednoj od najprestižnijih lokacija, gdje pored Đokovića žive i Luis Hamilton i Karolina Voznjacki, koji su mu komšije.

Novak, Jelena i njihova djeca često idu u šetnju sa psima Pjerom i Teslom kroz aveniju princeze Grejs, u kojoj se nalazi zgrada u kojoj je njihov stan.

Pogled sa terase je neprocenjiv i samo to podiže cijenu njegovog stana nekoliko miliona evra.

Novak Đoković, kuća, Monte Karlo

Poled sa terase Novakovog stana u Monte Karlu; Foto: Instagram.com/jelenadjokovicndf

Jelena i Novak su se potrudili da njihov porodični kutak bude uređen u najlepšu porodičnu bajku. Kada vidite fotografije koje Jelena objavljuje na svom profilu na Instagramu, može se zaključiti koliko su ljubavi i topline uneli u svaki detalj.

Na dječijim sobama su crteži i geografske karte, da od malih nogu Stefan i Tara mogu da ispoljavaju svoju kreativnost, ali i da stiču osnovna znanja i prije nego što krenu u školu.

Novak Đoković kuća, Monte Karlo

Crteži i geografsje karte na vratima sobe u Novakovom domu; Printskrin: Instagram.com/djokernole

U dnevnoj sobi je veliki plazma TV gde Đoković gleda mečeve kada je u stanu, i gde Jelena sa decom bodri Novaka kada nisu uz njega na turnirima.

Tu je i velika biblioteka, kao i još neki detalji koji oplemenjuju dom i daju mu toplinu pravog porodičnog kutka ispunjenog ljubavlju.

Jelena ima svoj kutak, koji je pretvorila u kancelariju, tu je laptop i gomila knjiga, koje su njena posebna ljubav.

Takođe, tu su uvijek i zdrave namirnice, jer Jelena, ali i Novak posebno vode računa o zdravoj ishrani.

Svoj kutak imaju i Stefan i Tara. I oni imaju svoju mini biblioteku u kojoj su dečije knjige, kao i prostor za igračke i ispoljavanje kreativnosti. To upotpunjava porodičnu idilu koju su Đokovići napravili u svom stanu u Monte Karlu.

Đoković je posle malog predaha i proslavljenog 32. rođendana, nakon Mastersa u Rimu, stigao u Pariz, gdje od nedelje počinje Rolan Garos.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com