Podgoričanin Željko Bulatović u pritvoru - Volim Podgoricu

Podgoričanin Željko Bulatović u pritvoru

Podgoričaninu Željku Bulatoviću određen je pritvor do 30 dana

Bulatović je uhapšen 19. maja u jednom podgoričkom lokalu.

Prema saznanjima “Vijesti”, Bulatoviću su lisice na ruke stavljene nakon što je policija dobila rezultate vještačenja dva pištolja pronađena početkom maja.

“Kontrolom bezbjednosno interesantnih lica, u jednom lokalu pronađena su dva odbačena pištolja, koja su poslata na vještačenje. Utvrđeno je da su na oba pištolja – “Kolt” i “”Pjetro Bereta”, biološki tragovi Bulatovića, zbog čega je i uhapšen”, rečeno je prekjuče “Vijestima” iz vrha Uprave policije.

Sagovornik je tada pojasnio da su odbačeni pištolji pronađeni 6. maja, a policija je juče pretresla Bulatovićev stan, u kom su pronašli kriptovani telefon i dvogled za noćno osmatranje.

Bulatović je robijao zbog ubistva Samira Usenagića i iznude.

Vijesti

1 komentar

  1. Without difficulty, the post is really the greatest on this precious topic. I harmonise with your conclusions and also will certainly thirstily look forward to your incoming updates. Just saying thanks will certainly not simply just be sufficient, for the extraordinary lucidity in your writing. I will certainly promptly grab your rss feed to stay abreast of any kind of updates. Genuine work and much success in your business endeavors!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com