SDP: Pejović po nalogu lidera sa kojim dijeli crvenu kravatu napada SDP - Volim Podgoricu

SDP: Pejović po nalogu lidera sa kojim dijeli crvenu kravatu napada SDP

Čvrsto smo opredijeljeni za promjenu načina vladanja, demokratizaciju države i poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja svih građana, i bez ijednog partijskog zahtjeva ili samostalne aktivnosti iskreno smo podržali organizaciju protesta. Ko je od tih protesta pravio sopstvenu i promociju svoje partije nek zaključe građani, ali i nestranački organizatori, saopštili su iz Socijaldemokratske partije, nakon što je član pokreta Odupri se Dejan Pejovića poručio da nije funkcioner, ni član Demokrata još od prvog protesta.

“Reagovanje odbornika Demokratske Crne Gore u SO Kotor Dejana Pejovića doživljavamo kao nastavak njegovog principijelnog rada na jačanju pozicije svoje partije i to je sasvim legitimno. Kao što je i naše legitimno pravo da ga pitamo žašto koristi binu pokreta ‘Odupri se’ da napada SDP, očigledno po nalogu partijskog šefa s kojim zajedno dijeli crvenu kravatu. Kako ne bi bilo zabune, odbornik Pejović je i dalje na sajtu Opštine Kotor naveden kao član Kluba odbornika Demokrata, na sajtu njegove partije mu se ime nalazi u rubrici ‘naši ljudi’, a ako potražite njegovu sliku izađe vam ona sa crvenom Bečićevom kravatom”, navode iz SDP-a.

Kako ističu,  radi se o klasičnom partijskom aktivisti, koji želi da njegova partija profitira, makar to značilo urušavanje građanskih protesta.

“Da ne bude zabune, ovo smo znali i ranije, ali nijesmo htjeli da dovodimo do nesporazuma sa predstavnicima pokreta Odupri se, ali sada ne možemo da prećutimo kad, navodno u ime pokreta – suštinski u ime svoje partije, napada SDP koristeći argumentaciju Bečića i Bogdanovića”, dodaju iz ove partije.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com