Home / NOVOSTI / Društvo / Džejson Miler iz Microsofta novi Spark.me govornik

Džejson Miler iz Microsofta novi Spark.me govornik

Džejson Miler, direktor brend marketinga za EMEA region u kompaniji Microsoft, biće govornik na konferenciji Spark.me, koja se 25. i 26. maja održava u Tivtu.

Milerova uloga u Microsoftu, pored razvoja brenda kompanije, podrazumijeva i rad na razvoju programa zasnovanih na najnovijim tehnološkim dostignućima kao što je vještačka inteligencija, a koji se mogu koristiti u službi digitalnog marketinga. Prethodno je radio kao direktor marketinga sadržajem i nastupa na društvenim mrežama u okviru LinkedIn Sales and Marketing Solutions – divizije kompanije LinkedIn koja korporativnim korisnicima pruža alate za prodaju i marketing.

Miler predaje kao profesor marketing strategije na prestižnom američkom Univerzitetu Berkli i autor je bestselera „Welcome to the Funnel: Proven Tactics to Turn Your Social Media and Content Marketing up to 11“.

Brojna profesionalna dostignuća su mu donijela dominaciju u finalu za nagradu najboljeg marketara sadržajem 2018. godine koju dodjeljuje Content Marketing Institute (CMI), lider u pružanju programa edukacije u oblasti marketinga sadržajem.

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com