MILIVOJE ZARUBICA (49) MASAKRIRAO STARLETU: Ćupao joj nokte i kosu, strahuje za život - Volim Podgoricu

MILIVOJE ZARUBICA (49) MASAKRIRAO STARLETU: Ćupao joj nokte i kosu, strahuje za život

Milivoje Zarubica (49), koji navodno nekoliko mjeseci zlostavlja suprugu, starletu Dušicu Jevđenović (28), koja je zbog toga zatražila pomoć u sigurnoj kući, odranije je poznat policiji, i to kao jedan od najvećih trgovaca bijelim robljem.

Takozvani balkanski kralj trgovine ljudima, koji je svoju ženu, sa kojom je dvije godine u braku, navodno tukao i psihički maltretirao, čupao joj kosu i nokte i držao je zaključanu u stanu, bio je uhapšen 2010. zbog izdržavanja kazne zatvora od četiri godine.

– On je tada uhapšen radi izdržavanja kazne na koju ga je Viši sud u Beogradu pravosnažno osudio. Tada su kod Zarubice prilikom hapšenje pronađena falsifikovana dokumenta na ime Zoran Papović, na osnovu kojih je navodno boravio u Nišu i Leskovcu, gdje se, kako se sumnja, bavio trgovinom kulturnim dobrima – podsjeća naš sagovornik i dodaje da su protiv muža Dušice Jevđenović 1999. godine podnijete čak tri krivične prijave za trgovinu ljudima.

– Svojevremeno je kod njega pronađeno 46 djevojaka iz Rumunije i Moldavije i 180.000 maraka, a hapšen je i tokom akcije „Sablja“ 2003. godine – navodi izvor.

Kako dodaje, Zarubica je u novembru 2008. u Italiji osuđen na 17 godina zatvora zbog trgovine ljudima.

– Italijanski Antimafijaški sud u Bolonji mu je zbog toga izrekao zatvorsku kaznu, ali i novčanu kaznu od 150.000 evra. Zarubicu je bio glas da je nasilan prema djevojkama i da ih je maltretirao. Važio je za opasnog čovjeka, koji izrabljuje prostitutke. Pred sudom u Bolonji svojevremeno su svjedočile neke od njegovih žrtava, tvrdeći da su prošle pakao radeći za njega – dodaje sagovornik.

Podsetimo, Kurir je došao u posjed jezivih fotografija na kojima se vide podlivi na telu Dušice Jevđenović, kao i iščupani nokat i kosa. Naš izvor rekao je da ona trpi nasilje svog supruga, zbog čega strahuje za svoj život.

FOTO: KURIR
– Milivoje Dušici ne dozvoljava da progovori, a kad progovori, uhvati je za vrat i davi je. Komšije svakodnevno čuju ciku i viku iz njihovog stana. Njih dvoje se nikako ne slažu – rekao je izvor.

Dušica Jevđenović inače vodi poprilično luksuzan i buran život, i to, navodno, zahvaljujući jednom srpskom političaru, kojem je rodila i sina u vanbračnoj vezi. On joj je, kako se spekuliše, omogućio basnoslovno skupe automobile, putovanja, luksuzni stan i garderobu, a od njega dobija i visoku alimentaciju za dijete.

(Kurir / Foto:Privatna Arhiva)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com