OVO JE NAJLJEPŠA SLIKA PODGORICE DANAS: Užasna gužva u saobraćaju, a usred tog haosa ANĐELI (VIDEO/FOTO) - Volim Podgoricu

OVO JE NAJLJEPŠA SLIKA PODGORICE DANAS: Užasna gužva u saobraćaju, a usred tog haosa ANĐELI (VIDEO/FOTO)

Oni koji su se danas oko 15 časova našli automobilom na potezu od Panonke do kružnog toka, bili su šokirani saobraćajnom gužvom na tom potezu.

“Oko pola sata sam vozila od Panonke do kružnog toga, nevjerovatno kakve je gužva bila,”kaže čitateljka portala Volim Podgoricu. Vozači su vikali, psovali, nervirali se, ljutili, i to je, kako kaže, bilo za očekivati.

“Međutim, usred te gužve desilo se nešto što mi je uljepšalo cio dan, i želim da to prenesem i drugima. Dok sam stajala u tom haosu i uzalud čekala da se kolona pokrene, i dok su oko mene pljuštale psovke i sirene, iz automobila do mene, sa zadnjeg sjedišta, dječak od oko 3 godine je počeo da mi maše, i šalje mi poljupce! Iza njega se pojavilo još dvoje divne dječice, i oni su počeli da mi mašu sa osmjesima anđela! I ja sam njima mahala i poslala poljupce, a njihova majka se okrenula i uputila mi osmijeh, kao da se ne nalazimo u opštem haosu”, piše čitateljka.

Ona dodaje da je ta scena natjerala da razmišlja o tempu kojim živimo, i koliko divnih trenutnaka gubimo zbog nervoze, ljutnje, brige.

“Ta djeca su bila prepuna radosti, mahala su i slala poljupce nepoznatoj ženi, koja je debelo kasnila, i to je bilo dovoljno da promijeni njen dan, njene misli, da joj razvuče osmijeh i podsjeti je na važnu stvar: Ako uspijemo da sačuvamo dijete u sebi, živjećemo sa mnogo više radosti i ljubavi. Eto, želim da poručim svima – manje se nervirajte, manje psujte i pronađite nešto lijepo u svakoj situaciji, uživajte u malim stvarima, u dječijem osmijehu,” zaključuje Podgoričanka.

1 komentar

  1. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Bless you!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com