PRETUČEN VLADAN JURETIĆ - Volim Podgoricu

PRETUČEN VLADAN JURETIĆ

Urbanističko građevinski inspektor Ministarstva održivog razvoja Vladan Juretić pretučen je juče – na njega su fizički nasrnula tri investitora koji su nelegalno započeli gradnju stambene zgrade u bečićkom naselju Ivanovići.

“Vijestima” je rečeno da je Juretić zadobio više udaraca, kada je pokušao da kontroliše gradilište.

Juretić je sinoć potvrdio “Vijestima” da je policiji podnio prijavu protiv tri osobe M. K., B. N. i njegovog sina.

On je kazao da su mu nakon napada ljekari konstatovane lakše povrede.

Policija je juče saslušala aktere incidenta.

Prema nezvaničnim informacijama, Juretić je po prijavi mještana juče ujutru izašao na gradilište, kada je jednom od investitora naložio da obustavi radove i da donese dokumentaciju danas u njegovu kancelariju.

Izvor “Vijesti” tvrdi da su radovi na iskopima temelja nastavljeni odmah poslije toga, pa su mještani ponovo pozvali inspektora.

“Kada je Juretić ponovo došao na gradilište, jedan od investitora je nasrnuo na njega zadajući mu udarac, a potom su ga i druga dvojica napala”, tvrdi sagovornik “Vijesti”.

Dodao je da je Juretić uspio da izbjegne drugi napad i da potom slučaj prijavi policiji.

Divlja gradnja u Budvi cvjeta mjesecima. Inspektori su napisali desetak rješenja o rušenju i u toku su upravni postupci…

Vijesti

1 komentar

  1. Jedan predlog za ove inspektore. To što radite nije nimalo lak posao i ja bih da sam na vašem mjestu nabavio kacigu i na nju zakačio GoPro kameru pa po gradilištima među stoku i sve fino imam zabilježeno…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com