Home / ŽIVOT + / Ljubav i sex / Ako muškarac ima ovih 6 osobina nemojte s njim na ludi kamen

Ako muškarac ima ovih 6 osobina nemojte s njim na ludi kamen

Možda zvuči grubo, ali neki muškarci jesu dobar materijal za brak, dok neki to definitivno nisu.

U bračnoj zajednici traži se vjernost, iskrenost, predanost, spremnost na kompromise i stavljanje sebe na drugo mjesto. Neki muškarci te kvalitete jednostavno nemaju, a evo kojih je to 6 tipova koji nisu poželjni, ako želite da se skrasite, piše Klix.ba.

Muškarac koji vam je slomio srce i nikad se zbog toga nije pokajao 

To što on vas vidi zajedno do kraja života i u srećnom braku ne znači da mu je žao što vas je nekad povrijedio. Iako svako može da pogriješi, biti sposoban da priznaš grešku i biti s nekim ko može to isto vrlo je važno za srećan brak.

Nevjeran muškarac 

Zabluda je da će se onaj koji je u vezi bio nevjeran u braku odjednom preobraziti. Pa čak i ako bude tako, takvom muškarcu nikada nećete moći do kraja da vjerujete. A kakav je to onda brak?

Egoističan muškarac 

U ljubavi i braku nekad same sebe moramo da stavimo na drugo mjesto. Muškarci koji su previše okupirani sobom i sami sebi (uvijek) najvažniji nisu sposobni da vaše potrebe kad je potrebno stave na prvo mjesto, zbog čega nisu dobri bračni saputnici.

Prevarant 

Muškarac koji prevari nekoga kako bi došao do brze i lake zarade, pa bio to i njegov zao šef koji je to zaslužio, nije osoba kojoj možete vjerovati. Pa i ako to nikada ne bi učinio vama, nikada ne znate kada biste vi mogli da nadrljate zbog njegovih nedjela.

Lenjivac 

I ako je trenutno nezaposlen, vašoj vezi može da pridonese ako na sebe preuzme kućne poslove, brigu o djeci i slično. Koja žena želi supruga koji samo sjedi na kauču, gleda TV i sve ga mrzi?

Muškarac koji ne umije da se nosi sa problemima 

U vjenčanim zavjetima dio “u dobru i u zlu” ne postoji bez razloga. Muškarac koji se isključuje i udaljava se čim se pojavi neki problem neće biti uz vas kad vam najviše bude bio potreban. Ne treba vam suprug na kojeg ne možete da računate.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com