PRETRES ZGRADE U CENTRU GRADA: Policija pronašla BOMBU, pištolj, noževe! - Volim Podgoricu

PRETRES ZGRADE U CENTRU GRADA: Policija pronašla BOMBU, pištolj, noževe!

Policijski službenici Centra bezbjednosti Berane su, sprovodeći aktivnosti usmjere na pronalazak oružja i drugih nedozvoljenih stvari i predmeta, sa akcentom na kontrolu bebjednosno interesantnih lica, sproveli više aktivnosti u toku jučerašnjeg dana u kojima su pronašli i oduzeli bombu, pištolj, dva noža, tzv. fantomku i cigarete bez akciznih markica.

Službenici CB Berane su naime, po pribavljenoj naredbi od strane nadležnog sudije za istragu, izvršili pretres prostorija u zgradi u centru Berana koje koristi Ž.M. i pronašli i oduzeli 38 šteka cigareta bez akciznih markica i dokaza o porijeklu. O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Beranama koji će se izjasniti o kvalifikaciji djela. Po nalogu tužioca cigarete su predate službenicima Uprave carina radi daljeg postupanja.

Policijski službenici su u Andrijevici izvršili kontrolu bezbjednosno interesantnog lica Z.P. kod kojeg su tom prilikom pronašli i oduzeli nož. Slijedi procesuiranje ovog lica Sudu za prekršaje.

Službenici CB Berane su takođe, postupajući po prijavi građana da se u podrumu jedne stambene zgrade u Beranama nalaze odbačene stvari među kojima i nož i pištolj, izašli na lice mjesta i pronašli i izuzeli ručnu bombu, startni pištolj, lovački nož, kapu – tzv. fantomku, rukavice i jaknu u kojoj se nalazila bomba. Policija preduzima dalje aktivnosti u cilju identifikacije lica koje je sakrilo oružje i ostale predmete. O svemu je obaviješten nadležni tužilac. Svi oduzeti predmeti i stvari biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com