Vlado Georgiev mora na sud - Volim Podgoricu

Vlado Georgiev mora na sud

Vlado Georgiev i Leontina Vukomanović, žestoko su se posvađali, a sve prozivke i uvrede riješiće na sudu. Kantautorka tvrdi da nije jedna od onih koja će dozvoliti kolegi Georgievu da je vrijeđa, a da mu ne vrati.

Problem između njih dvoje nastao je prije nekoliko nedjelja kada je Georgiev osuo drvlje i kamenjena kompozitora Damira Handanovića u Viber grupi u kojoj su bili muzičari, kompozitori, tekstopisci i aranžeri. Grupa je napravljena kako bi se svi zajedno dogovorili oko smene pretpostavljenih u Organizaciji muzičkih autora Srbije SOKOJ, a njihova prepiska je izašla u javnost.

Tom prilikom Georgiev je nazvao Leontinu „režimskom pudlicom“ što je razljutilo njegovu koleginicu. Uslijedile su svađe i prozivke koje će na kraju rješavati na sudu.

Nije prvi put da se Vlado svađa sa koleginicama. “Ratovao” je sa Jelenom Karleušom na Tviteru i svađao se sa Darom bubamarom. Poznati su i orkršanji Vlada i TV voditelja Ognjena Amidžića, a glasan je protivnik predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

(Scandal)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com