Home / NOVOSTI / Hronika / ISTRAGA STRAVIČNE EGEZKUCIJE: U stanu ubijenih bilo je još ljudi!

ISTRAGA STRAVIČNE EGEZKUCIJE: U stanu ubijenih bilo je još ljudi!

Njemačka policija traga za dvije osobama koje su bile u stanu sa sada pokojnim Podgoričaninom Darkom Mijovićem i Danilovgrađaniom Nikolom Jovanovićem, koje su omogućile ova ubistva, piše Dan.

U toj pucnjavi su ranjeni i Podgoričanin Miloš Pavićević i državljanin Srbije Miloš Vesković. Njemački istražitelji sumnjaju da je meta napada bio Vesković.

Takođe, na osnovu dosadašnjih rezultata vještačenja, kako ovaj list saznaje, utvrđeno je da je, osim ranjenih i ubijenih, u stanu bilo još osoba, najmanje dvije. Policija sumnja da su te osobe bile u kontaktu sa napadnutim i da su bile sa njima u sobi, nakon čega su izašle vani i ostavile otključana vrata od stana, au dogovoru sa napadačima. Nedugo po izlasku tih osoba napadači su sa automatskim oružjem ušli u stan u kojem su bili Mijović, Jovanović, Vesković i Pavićević. Ispalili su na desetine hitaca, od kojih su Mijović i Jovanović preminuli.

Njemački mediji, pozivajući se na sagovornike iz istrage, navodili su da su, osim napadnutih, u stanu bili i još jedan državljanin Crne Gore i jedan Hrvat.

Preliminarne sumnje tamošnje policije su da je ubistvo državljana Crne Gore u Njemačkoj posledica sukoba organizovanih kriminalnih grupa zbog narkotika. Navodno, tokom istrage utvrđeno je da je stan u kojem su boravili ubijeni i ranjeni služio kao „fabrika kanabisa”. Navodno, napadnuti su obrađivali kanabis vrijedan čak 200.000 eura, te se sumnja da je to motiv ubistva.

Osim za proizvodnju droge, stan u kojem se dogodilo ubistvo služio je i za čuvanje i preprodavanje kanabisa.

Pucnjava se dogodila u blizini Berlina, u opštini Forst. Prema podacima bezbjednosnih službi Crne Gore, ubijeni su bili bliski „škaljarskom klanu”, sa kojim se povezuju i dvojica ranjenih.

DAN

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com