Majka monstrum i njen partner mučili bebu, slomili joj ruku, prste i čupali nokte: Evo koliku su kaznu dobili - Volim Podgoricu

Majka monstrum i njen partner mučili bebu, slomili joj ruku, prste i čupali nokte: Evo koliku su kaznu dobili

Medison Rikets (22) i njen dečko Krejg Sejers (32) osuđeni su na ukupno 15 godina zatvora zbog zvjerskog mučenja bebe u kući u Herefordširu, januara 2017. godine.

Njih dvoje su na monstruozan način mučili bebu, polomivši joj ruku, dva prsta, a takođe su joj iščupali nokte na nožnim prstima.

Nadležni organi su započeli istragu nakon što su doktori prijavili da su primili pacijenta bebu sa slomljenom rukom. Istragom je utvrđeno da su bebi nanijeli stravične povrede njena majka i njen partner.

Rikets je osuđena na devetogodišnju robiju, a Sejers će u zatvoru provesti šest godina.

Kristofer Milington, advokat Krejga Sejersa, u odbrani je rekao da je njegov klijent u mladosti živio život bez pravljenja incidenata bilo kakve vrste, ali da se sve promijenilo nakon što je napunio 31. godinu i istakao da će, kako kaže, ova “sramna osuda teško uticati na njegov život i psihu”.

Milington je, govorivši o majci koja je nanijela užasne povrede svojoj bebi, istakao da je u djetinjstvu doživjela traume i stravična iskustva, a da su ti događaji prouzrokovali njeno neuračunljivo ponašanje.

(Telegraf.rs/Mirror)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com