Home / ŽIVOT + / Horoskop / Šta nam donose zvijezde u prvom mjesecu ljeta?

Šta nam donose zvijezde u prvom mjesecu ljeta?

Bukvalno smije isplivali iz maja i ulazimo u jun, prvi ljetnji mjesec….pa se nadamo da će makar vremenske prilike biti blagonaklonije prema nama nego do sada.

Na ulasku u jun imamo Sunce i Merkur u znaku Blizanaca, Marsa u Raku i Jupitera koji je retrogradan u znaku Strijelca. Saturn i Pluton su retrogradni u Jarcu, Neptun je u znaku Riba a u Biku su Uran, Mjesec i Venera.

Trećeg juna imamo mlad Mjesec u znaku Blizanaca. Ovaj mlad Mjesec trebao bi da donese mnogo promjena, noviteta, kretanja, kratkih putovanja i kontakata. Bićemo spremni za dogovore, ali i za neke nove osobe u našim životima! Mala napomena – zbog aspekata koje pravi ovaj mlad Mjesec, kao i njegov dispozitor – treba dobro mjeriti i svoje i tuđe riječi i postupke – biće mnogo preterivanja, preuveličavanja, zakonskih nejasnoća ili konfuznih situacija.

Veliki mjesečni horoskop za jun 2019. godine

Već sljedećeg dana, 4-og juna Merkur prelazi u znak Raka gdje ga dočekuje Mars. Ovo napominjem sa razlogom – od 10-og do 24-og juna obje ove planete će biti u opoziciji sa Saturnom i Plutonom a nalaze se u znaku koji prvenstveno vlada porodicom. Vjerujem da ste već čuli upozorenja za ovaj period, ali nije zgoreg da ponovimo – nervoza i stres mogu biti prisutni u domu i porodičnim odnosima, dosta pritiska, tenzija i težine. Treba mjeriti riječi u kontaktu sa onima koji su nam najbliži, ali se čuvati i povreda baš vezanih za kuću ili radove u domu. Zabrinutost za nekog člana porodice. Takođe – emotivna povređenost i pretjerana osetljivost koja može dovesti do impulsivnih akcija.

 9-og juna Venera prelazi u Blizance. Lakše ćemo se upoznavati, lako ćemo pričati o ljubavi, flertovaćemo….a nije nemoguće i da se sedi na dvije stolice kada su emocije u pitanju. No, ovo je povoljan period za one koji rade više poslova ili koji žele dodatan izvor prihoda.

17-og juna imamo pun Mjesec u znaku Strijelca. Dani oko punog Mjeseca mogu nas pokrenuti na put – vrijeme je godišnjih odmora, putovanja, kretanja. Malo nervoze i uzbuđenja će svakako biti prisutno, kao i uvijek kada je Mjesec pun….

21-og juna Sunce ulazi u znak Raka i zvanično počinje ljeto. Posle napetog perioda, tranzit Sunca kroz znak Raka počeće da donosi rešenja, što će se naročito odraziti na period posle 27-og juna.

27-og Merkur ulazi u znak Lava – ako ne pre, od ovog momenta ćemo sigurno biti spremni za ljetovanje, za odmor, za opuštenciju, za uživanje u svim zadovoljstvima koje najlepše godišnje doba donosi….

Dakle, središnja dekada juna mjeseca jeste dosta zahtjevna, i mir i strpljenje nam moraju biti prioritet. No, daleko od toga da je sve mračno i crno – u ovom mjesecu se itekako mogu započeti neke lijepe ljubavne ili poslovne priče….a sigurno je da ćemo imati veće šanse da poboljšamo finansije ili ćemo barem ovim segmentom lakše manipulisati. Kažu da će nam vremenske prilike više ići na ruku od kraja prve nedjelje juna, pa se nadajmo da će to biti baš tako….Jer, kada je plavo nebo i sunce iznad nas u svom punom sjaju – sve se lakše i lepše rešava, zar ne?

Srećno vam putovanje kroz mjesec jun!!!

Astro zabava

DETALJAN HOROSKOP PROČITAJTE OVDJE: Veliki mjesečni horoskop za jun 2019. godine

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com