KIC POP HOR „POD SJAJEM ZVIJEZDA“ - Volim Podgoricu

KIC POP HOR „POD SJAJEM ZVIJEZDA“

 

Brojni ljubitelji KIC pop hora biće u prilici da uživaju u pravom muzičkom i vizuelnom spektaklu koji će omiljeni podgorički hor prirediti na velikoj sceni KIC-a, u utorak, 25. juna, sa početkom u 20h.

Na koncertu pod nazivom „Pod sjajem zvijezda“ hor će predstaviti svoj novi repertoar i zadiviti publiku interpretacijama evergrin melodija, numerama iz nekoliko mjuzikala, filmova, i čak kompozicijom iz opere Čajkovskog „Knez Igor“. Naravno KIC pop hor, pod dirigentskom palicom prof. Saše Barjaktarovića, neće zaboraviti ni domaće i inostrane aktuelne pop hitove.

Na koncertu će nastupiti oko pedeset članova hora, a solisti će biti: prof. Marina Cuca Franović, Mila Nikić i Jovan Vuković.

Nakon nešto više od dvije godine postojanja, KIC pop hor stekao je ogromnu popularnost nastupajući u 10-tak crnogorskih gradova, a zahvaljujući njihovom jedinstvenom projektu „Bez dileme – antifašizam“, hor je pobrao simpatije i van granica Crne Gore.
Njihov prvi koncert održan je 27. juna 2017. a izazvao je nezapamćeno interesovanje i sjajne reakcije podgoričke publike, a za 25. jun najavljuju još jedno zvjezdano veče koje će biti ujedno njihov 40-ti koncert! Organizatori koncerta su NVU „Kutak“ i KIC „Budo Tomović“, uz podršku nekoliko sponzora.

Karte će biti u prodaji od poneđeljka, 10. juna po cijeni od 5 eura, na biletarnici KIC-a „Budo Tomović“ od 9 do 20 h.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com