MAFIJAŠKI RAT SE NASTAVLJA: Evo ko je bio likvidirani Stefan Šarović (31) - Volim Podgoricu

MAFIJAŠKI RAT SE NASTAVLJA: Evo ko je bio likvidirani Stefan Šarović (31)

Novljanin Stefan Šarović (31) ubijen je u Đenovićima.

Iz vrha Uprave policije rečeno je da je njegovo tijelo pronađeno u dvorištu vile u kojoj je živio.

FOTO: VIJESTI/SLAVICA KOSIĆ

Nezvanično, Šarović je usmrćen iz vatrenog oružja. Prema policijskim evidencijama, Šarović je važio za bezbjednosno interesantnu osobu.

Šarović se u policijskim evidencijama vodio kao osoba bliska “kavčanima”. Važio je za lice koje je bilo blisko osobama okupljenim oko familije Roganović.

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi, u sadejstvu sa službenicima kriminalističke policije nadležnih sektora, intenzivno rade na rasvjetljavanju ubistva S.Š. (31) iz Herceg Novog koje je danas izvršeno u tom gradu.

PRIVOĐEN ZBOG NASILNIČKOG PONAŠANJA

Šarović je radio kao instruktor u jednoj teretani i ranije je privođen zbog nasilničkog ponašanja zbog čega mu je bilo i zakazano suđenje za 21. jun.

Prema nezvaničnim saznanjima iz policije, pucnjava se desila kod Vile “Akacia”. Za sada nema poznatih svjedoka. Očekuje se viši državni tužilac iz Podgorice radi istrage. Uspostavljena je blokada grada, a pojačana je kontrola saobraćaja.

Radio Jadran je pričao i sa jednim od mještana naselja Čokac, na đenovičkom brdu. Kaže samo se čuo pucanj, ali dalje ne zna ništa. Mještani sa magistrale idu pješke, a policija je svuda.

Vijesti.me/Borba.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com