Obljubio ćerku supruge, pa prijavio da su njene tri ćerke silovane - Volim Podgoricu

Obljubio ćerku supruge, pa prijavio da su njene tri ćerke silovane

Crnogorski državljanin osumnjičen da je obljubio kćerku nevjenčane supruge, a onda prijavio da su njene tri kćeri silovane, među kojima i njegova žrtva, juče se nije pojavio u kotorskom sudu, gdje je počeo proces protiv njega zbog krivičnog djela lažno prijavljivanje, piše Pobjeda.

Sutkinja Momirka Tešić naložila je policiji da ga na sljedeće ročište privede. Prema navodima optužnice, on je prošle godine lažno prijavio da su učenici Resursnog centra za sluh i govor iz Kotora vodili kćerke njegove vanbračne supruge kod dvije osobe u Tivat, gdje su one navodno bile silovane. Prijavu protiv optuženog podnijela je tivatska policija.

U međuvremenu ove godine protiv njega je pokrenuta istraga i okrivljen je da je seksualno zlostavljao kćerku svoje partnerke.

Pobjeda je o ovom slučaju pisala u februaru kada su se u pojedinim medijima pojavile insinuacije da se seksualno zlostavljanje tri djevojčice od osam, 11 i 13 godina iz Resursnog centra za sluh i govor u Kotoru dogodilo prilikom školskog izleta na Ivanovim Koritima, mjesec ranije.

Policija sumnja da je partner majke djevojčica, zloupotrijebio povjerenje djeteta. O događaju je obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu koji je naložio da se on uhapsi zbog sumnje da je počinio krivično djelo obljuba sa djetetom. Tužilac je za njega donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu. Međutim, on je nakon isteka tužilačkog pritvora pušten jer je juče provjerom utvrđeno da se ne nalazi u ZIKS-u.

Nakon hapšenja osumnjičenog, kotorski Centar za socijalni rad oduzeo je od majke svih pet djevojčica i smjestio ih u Dječiji dom ,,Mladost“ u Bijeloj.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com