UHAPŠEN BIVŠI MINISTAR: Seksualno zlostavljao djevojčicu? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN BIVŠI MINISTAR: Seksualno zlostavljao djevojčicu?

Policija je uhapsila bivšeg ministra u Vladi Republije Srpske Nenada Suzića iz Banjaluke zbog sumnje da je seksualno zlostavljao jedanaestogodišnju djevojčicu, potvrđeno je BN TV u poliicji.

Osumnjičeni će nakon kriminalističke obrade biti sproveden u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, nakon čega će tužilac odlučiti o eventualnom zahtjevu za jednomjesečnim pritvorom.

Mediji su nedavno objavili da je banjalučkoj policiji prijavljen uznemirujući slučaj seksualnog zlostavljanja jedanaestogodišnje djevojčice iz Banjaluke. Slučaj je prijavila osnovna škola koju pohađa djevojčica.

Nenad Suzić je bivši ministar prosvjete u Vladi Republike Srpske.

Prema prijavi, Suzić je duži vremenski period zadovoljavao svoje seksualne potrebe dodirujući djevojčicu po cijelom tijelu.

Kako prenosi BN TV govorio joj je, prema tim izvorima, da nikome ne smije pričati o tome, te da će to biti njihova “mala tajna”.

Suzić je bio ministar prosvjete u Vladi RS od 18. januara 1998. do 12. januara 2001. godine. To je bila prva, kako su je nazvali, demokratska vlada na čijem čelu je bio Milorad Dodik.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com