Ko je najljepša Crnogorka? - Volim Podgoricu

Ko je najljepša Crnogorka?

Prijave za izbor za najljepšu Crnogorku za 2019. godinu završene su prije dva dana, a u nedjelju, 9. juna čelnice agencije MissYU, Vesna da Vinča i Milanka Đorđević, uz pomoć portparolke i bivše mis, Nikoline Radonjić, odabraće 15 finalistkinja koje će se boriti za titulu.

Kako je za Vijesti otkrila Radonjić, finalistkinje će boraviti u karantinu, odnosno u podgoričkom hotelu Verde, do izbora koji je zakazan za subotu, 15. jun u 20 sati, na istom mjestu.

“U tom periodu posjetiće ih stručni tim Univerziteta Donja Gorica koji će odabrati djevojku kojoj će, pored buduće mis Crne Gore 2019, dodijeliti trogodišnju stipendiju. Finalistkinje će obaviti fotografisanja, biti na snimanjima, fitinzima, razgovorima, probama…”, pojasnila je ona.

Prema riječima portparolke zvaničnog izbora za najljepšu Crnogorku, u odnosu na prethodne godine interesovanje djevojaka za takmičenje je bilo prilično veće.

“Na naše mail adrese stiglo je više od 170 prijava. Možda zato što je nakon deset godina izbor za mis Crne Gore ponovo u Podgorici. Na kasting ćemo pozvati između 50 i 60 djevojaka koje su ušle u uži krug prethodnom selekcijom, a na finalnom takmičenju predstaviće se njih 15”, istakla je Radonjić.

Ona je iskoristila priliku i da podsjeti koje titule će biti dodijeljene.

“Pored standardnih koje dodjeljujemo svake godine, ove ćemo imaćemo još jednu, posebnu, a to je mis Eco Crne Gore. Odabrana djevojka će sljedeće godine predstavljati Crnu Goru na takmičenju Miss Eco International koji će biti održan u Egiptu. Vlasnica licence ovog međunarodnog izbora biće i naša gošća na izboru i biće jedan od članova stručnog žirija”, pohvalila se sagovornica Vijesti.

“Takođe, dodijeliće se titule mis Interneta Crne Gore, mis fotogeničnosti koju će izabrati žiri sastavljen od novinara, mis šarma, mis turizma Crne Gore, zaštitno lice hotela Verde – domaćina takmičenja, prva i druga pratilja i, naravno mis Crne Gore”, nabrojala je Radonjić, koja je otkrila i detalje planirane za finalno veče.

“Svečane toalete, na kojima je radio tim dizajnera iz Turske, a koje će tokom izbora nositi 15 finalistkinja, potpisuje modna kuća JoyMiss. Djevojke će nositi i koktel haljine Valentine Dukić. Oficijalni fotograf takmičenja je Anes Lekić, za šminku će biti zadužen Farmasijev tim, a za frizure Kuća mode i ljepote Zoran”, ispričala je ona, dodajući da će izbor uživo prenositi Javni servis.

Radonjić je navela da će uz glavni žiri koji će odrediti najvažnije titule, desetak novinara izabrati mis fotogeničnosti.

Ona je otkrila i nekoliko imena koja će ove godine sačinjavati glavni žiri izbora za najljepšu Crnogorku.

“Vlasnik agencije Upmodels Laurent Pouteaux iz Pariza, vlasnica resorta Porto Carras najvećeg turističkog kompleksa Sjeverne Grčke Jiliana Stengou, aktuelna mis Indije Eco, kao i vlasnica licence za Miss Eco International koje se održava pod pokroviteljstvom UN Amal Rezk, predsjednica kompanija MissYu i Miss Monte Vesna da Vinča, dizajnerka modne kuće JoyMiss…”, navela je Radonjić koja će takođe biti u žiriju.

Po tradiciji, pobjednica učestvuje na izboru Mis svijeta.

“Ona će imati dovoljno vremena za ozbiljne pripreme i obaveze koje se od nje očekuju kao ambasadorke ljepote Crne Gore. To podrazumijeva rad na humanitarnim projektima, usavršavanje medijske komunikacije, jezika, razvijanje talenta, pripremanje videa o Crnoj Gori, što veću prisutnost u javnosti čime će popularizovati svoju državu, kulturu, tradiciju i turizam”, objasnila je Radonjić.

Novoj mis Crne Gore krunu, koju je dizajnirala Katarina Zlajić, uručiće prošlogodišnja pobjednica Natalija Gluščević.

Vijesti

2 komentara

  1. Internal direct, training, contentment, honour, forbearance plus sentence. Usually a percentage of problems that Tang Soo Write, the actual Mandarin chinese martial art related to self-defense, can educate we additionally instilling in you the strength not just in defend your business women and men capability related with spotting hazard joins to refrain from giving confrontation completely.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com