NOVLJANKU HTJELA DA UBIJE BIVŠA DJEVOJKA: Bacila joj BOMBU u krevet i UNAKAZILA JE! (VIDEO) - Volim Podgoricu

NOVLJANKU HTJELA DA UBIJE BIVŠA DJEVOJKA: Bacila joj BOMBU u krevet i UNAKAZILA JE! (VIDEO)

Bivša košarkašica, Novljanka Jelica Dabović, sestra Milice i Ane Dabović, šokirala je Srbiju i svoju Crnu Goru kada je otkrila sve detalje zlostavljanja koje je preživjela od oca, a sada je pokazala užasne ožiljke po tijelu koje je zadobila uslijed eksplozije bombe.

Nekada najbolja košarkašica SFRJ I SRJ iz djetinjstva se sjeća samo batina: Cio Herceg Novi znao za tešku narav njihovog oca, pomogao niko nije

Oglasila se sestra zlostavljane Crnogorke: Razumijem je, ali ona želi da je ljudi žale

ISPOVIJEST CRNOGORKE: Jezivi detalji brutalne očeve torture (VIDEO)

Ispričala je da je bivša partnerka pokušala da je ubije tako što je postavila bombu ispod kreveta na kojem je Jelica spavala.

Jelica je napad preživjela, ali je sedam dana bila u komi i morala je da ide na 13 operacija.

“Mira mi je aktivirala bombu dok sam spavala. Meni je bilo naređeno da ne dolazi kod mene, da utiče na mene: To joj je bio okidač. Kao da joj je neko šaptao na uvo da se ubije i da ubije mene”, pričala je Jelica.

“Bomba je… Mene je probudila ekspozija. Ja sam ustala. Ja sam ustala u sjedeći stav, gledala sam u kašastu masu mesa, noga mi je bila skroz raznesena, vidjela se kost. Rekla sam joj: Šta si ovo uradila. A ona meni kaže: Pogledaj tek mene. Nisam je pogledala, mislila sam, neću namjerno da te pogledam i to je najpametnija stvar što sam uradila, jer sam posle saznala da je bila u katastrofalnom stanju, držala je crijeva u ruci, visila joj je noga na parčetu farmerki, druga noga joj je bila potpuno raznesena”, pričala je Jelica.

“Ne zamjeram joj, davno sam joj oprostila. Svima sam oprostila jer je to put za spas. Volim ljude, volim svoju porodicu. Volim svoje tijelo, volim sebe”, istakla je ponosno najstarija sestra Dabović dok je u emisiji „Život priča“ stajala u gaćama i brushalteru.

FOTO: PRITNSCREEN/PRVA

“Želim da osnažim sve žene koje trpe nasilje da se osmjele, prijave, pričaju o tome. Da prihvate i da vole sebe”, dodala je Jelica u Život priča.

Ona je, na pitanje, otkud joj snage da voli i da oprosti svima, rekla da ju je bezuslovnoj ljubavi naučila sestra Ana.

Prva/Foto Printscreen

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com