Home / NOVOSTI / Kultura / X BEDEM FEST: Nezaboravan provod za sve generacije posjetilaca na tvrđavi!
FOTO: Bedem fest

X BEDEM FEST: Nezaboravan provod za sve generacije posjetilaca na tvrđavi!

Regionalno putešestvije jubilarnog X Bedem festa i dalje traje, početak festivala se jako bliži, dok iz organizacije poručuju da su na talasima pozitivne i radne energije i da baš uživaju.

“Sjajno je obilaziti region, sretati se sa starim prijateljima, ali i sticati nove kontakte i nova poznanstva”, ističu iz organizacije.”Naročito nas raduje činjenica da se o Bedem festu govori u Ljubljani, Zagrebu, Zaboku, Skopju, Sarajevu, Novom Sadu, Beogradu i da se naša baza fanova iz dana u dan sve više širi”, nastavljaju iz organizacije.

“Budućnost Bedem festa je utemeljena upravo u regionalnim okvirima, svakog dana imamo veliki broj sastanaka i susreta, u međuvremenu je nastalo toliko ideja”, radosni su iz organizacije.

“Uzimajući u obzir okolnost da je Bedem fest mjesto ekskluzivnih i premijernih nastupa, nastavljamo u tom pravcu” poručuje Petar.

“Bojana Vunturišević će imati svoj premijerni nastup u Crnoj Gori upravo na Bedem festu i jako se raduje. Riječ je o veoma autentičnoj ženskoj personi u pravom smislu te riječi, iza koje stoje fantastičan glas, posvećenost, posebna energija inspirativna naročito za mlađe posjetioce i mlađu publiku, što je i smisao našeg festivala”, ističu iz organizacije.

“Igor Vince je neko čije vrijeme tek dolazi i uvjereni smo da će nastup ovog sjajnog muzičara i njegovog neobičnog benda u kome dominiraju pripadnice ljepšeg pola predstavljati pravo osvježenje u vrelim i sparnim ljetnim večerima tokom održavanja Bedem festa. Za sve one koji nijesu čuli za ovog sjajnog muzičara, topla preporuka da odmah poslušaju neku od pjesama, poput Sve je u redu draga, Zaboravili smo da živimo…Igor jednostavnim riječima i toplim notama, ritmom, melodijama tjera vaše tijelo na gibanje, na ples, igru…Mnogo se radujemo da našoj publici podarimo uživanje uz ovog sjajnog muzičara”, ističe Petar.

“Zarazna energija Bedem festa se širi iz dana u dan. Jedva čekamo da javnostima podijelimo nove informacije”, ponosan je Petar.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com