KRVAVA NOĆ, UBIJEN ODBOJKAŠ: Osumnjičeni se ubio, još dvojica uhapšena! (VIDEO) - Volim Podgoricu

KRVAVA NOĆ, UBIJEN ODBOJKAŠ: Osumnjičeni se ubio, još dvojica uhapšena! (VIDEO)

Sarajevska policija uhapsila je A.I. (23) i A.Š. (19) zbog sumnje da su ubili Amara Kapidžića u naselju Sokolović Kolonija na Ilidži, dok je treća osoba za kojom se tragalo izvršila samoubistvo.

Iz MUP Kantona Sarajeva su rekli da su A.I. i A.Š. uhapšeni tokom noći na području Kantona, a da je A.K. (29) izvršio samoubistvo na području Konjica.

U pucnjavi koja se dogodila sinoć u Ulici Francuske ubijen je Amar Kapidžić ispred svoje porodične kuće.

Kapidžić je bio član Odbojkaškog kluba Ilidža.

Policija Kantona Sarajevo je tokom cijele noći radila u saradnji sa kolegama iz drugih policijskih agencija na identifikaciji i pronalasku počinioca. Nastavlja se rad na rasvjetljavanju slučaja.

 

RTRS/klix.ba

4 komentara

  1. Thank you designed for ad the following, It’s quickly what precisely As i seemed to be looking for for the purpose of upon yahoo. I’d quite a lot reasonably pick up viewpoints at a individual, a bit when compared with a business web page, that’s the reason I really like web logs for that reason a lot. Bless you!

  2. Have you ever considered adding more videos to your blog posts to keep the readers more entertained? I mean I just read through the entire article of yours and it was quite good but since I’m more of a visual learner,I found that to be more helpful well let me know how it turns out! I love what you guys are always up too. Such clever work and reporting! Keep up the great works guys I’ve added you guys to my blogroll. This is a great article thanks for sharing this informative information.. I will visit your blog regularly for some latest post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com