Srpska turistkinja podijelila NEPRIJATNO ISKUSTVO sa Svetog Stefana, a onda su počele da PLJUŠTE ŽALBE - Volim Podgoricu

Srpska turistkinja podijelila NEPRIJATNO ISKUSTVO sa Svetog Stefana, a onda su počele da PLJUŠTE ŽALBE

Ljepota gradske plaže Svetog Stefana, svjež vazduh i čista voda, pali su u sjenku ljudske bahatosti i narušili skladno ljetovanje jedne Novosađanke. Naime, kako ona tvrdi, plažu “opsijeda” bagerista koji krči prostor za ležaljke, a barke ugrožavaju plivače i prljaju more, piše beogradski Blic.

“Destinacija: Sveti Stefan, gradska plaža. Ovdje je zaista divno: i vazduh i čisto more, ali ljudska bahatost nema granice. Juče je iznad (naših) glava, bagerista bezobzirno prolazio da čisti prostor za ležaljke. A danas čisto more kao suza opsijedaju barke, ispuštaju otpad i prolaze pored kupača. Zaista za ne povjerovati. Oooo, ta laka zarada pravi čuda, foliranje i bahatost. Necivilizovano”, lamentira razočarana turistkinja, u jučerašnjoj objavi na Fejsbuku.

Iskustvo sa Svetog StefanaFOTO: FACEBOOK / SCREENSHOT
Iskustvo sa Svetog Stefana
Bolje je na Štrandu, savjetuju jedni, a drugi zaključuju da je za novac potrošen na aranžman u Svetom Stefanu mogla otići na neku ekskluzivnu špansku destinaciju, gdje joj se ovako nešto ne bi dogodilo.

– Davno ne idem u Crnu Goru, baš zbog toga – primijetila je jedna od članica iste grupe.

Zar i dijete u kantu?

Neprijatna iskustva članova grupe nizala su se u komentarima.

– Prije dvije godine smo bili na Svetom Stefanu krajem juna i farbali su ležaljke sa katranom. Tako da su svima tabani, papuče, peškiri, djeca bili od njega i sve je moglo u kantu. A prošle godine smo platili ležaljke 40 evra i tri evra po satu njihov privatan parking… Razbili su nam staklo na autu, inače je parking pod video nadzorom. Šteta velika i skupa jer smo sa malim djetetom morali tako u Podgoricu da nađemo majstora. A policija nije ni izašla na uviđaj, a posle sam otišla i u stanicu odakle me nikad niko nije ni pozvao. Možda da se to nekom Rusu desilo bila bi druga priča – napisala je jedna žena.

– Nije mi jasno. Idete tamo i kukate. Postoje i druga ljetovališta. Zna se kako je u Crnoj Gori. Uvijek je bilo tako. Očekivali ste boljitak? – izgrdila ih je druga.

Ipak, bilo je i onih koji tvrde da je za njihove potrebe crnogorsko primorje najpristupačnije i najprijemčivije.

– Mi smo ubjedljivo najjeftinije i najbolje prolazili u Crnoj Gori. Dobrota, Sv. Stasije… A onaj ko hoće da ljetuje u Budvi, Sv.Stefanu i ostalim “fensi” mjestima, mora očekivati seljačizam, jer se tamo zna ko ide. A od ljetovanja u CG na normalnom mjestu ne postoji jeftinije – tvrdi jedna članica, prenosi Blic.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com